Autor Zpráva
jmachacek
Profil
Ahoj,
používám Microsoft CRM. Mám v něm příkazový řádek k otevření strámky, kde mám zadat URL odkaz.
Chci otevřít script z vlastního počítače. Zadávám tedy
file://server/kanspo/CRM/script2.htm
Do tohoto scriptu potřebuju dostat obsah proměnné JmenoAdr .
Nevím jak na to.
Poradí mi někdo?
Děkuji
Keeehi
Profil
jmachacek:
Možná takto:
file://server/kanspo/CRM/script2.htm?jmeno=JmenoAdr
jmachacek
Profil
Díky,
to jsem také zkoušel.
Jak má proměnnou jmeno ve script2.htm přečíst?
Díky
Keeehi
Profil
jmachacek:
Samotné HTML to neumí. Buď použiješ PHP nebo JS
PHP) $_GET['jmeno'];
JS) Přečtení proměnných z adresy javascriptem
jmachacek
Profil
Omlouvám se, nejsem programátor.
Script jsem si napsal v JS.
1. Nevím, jak to mám vyseparovat
2. JmenoAdr je proměnná a ty jsi do své proměnné načítal již text - jídlo
Půjde si s tím poradit?

V PHP by to šlo napsát také? Co bych musel mapsat před tím a co za to? script ke s koncovkou htm

Díky

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0