Autor Zpráva
oktam.
Profil *
cus,
neviete ako v mozille (a firefoxe) spravit aby sa v textarea zalamoval riadok aj ked pisem text bez medzery ? opera aj ie to zalamuju....

dakujem
oktam.
Profil *
kruci yuhu! mohol si to niekde napisat, ze je nazov obmedzeny na urcity pocet znakov!!! vrrr :-)
llook
Profil
ad zalamování:
Možná si to může někde uživatel nastavit, ale vnutit mu to myslím nejde.

ad kruci yuhu:
Je fakt, že by bylo vhodné tomu inputu nastavit maxlength.
Yuhů
Profil
sorry, oktame. Až přijdu na to, jakým číslem a kde je titulek omezený, tak to změním.

Nevím, jestli to vyřeší tvůj problém, ale zkus se mrknout na atribut wrap tagu textarea.
http://www.jakpsatweb.cz/priklady/textarea-wrap.html
http://www.jakpsatweb.cz/html/formulare.html#textarea

třeba to bude ono.
oktam.
Profil *
diky, je to ono :-) zistil som, ze firefox v textarea nikdy nezalame riadok bez medzery ;-/
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.