Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
carix@post.cz Profil * |
#1 · Zasláno: 14. 3. 2010, 13:41:50
Zdravim,
Mám takový zvláštní problém.... Dělám jednu aplikaci a mám tam form zápis asi takhle: <form action="home.php?id=2" method="POST" > kde home.php je v rootu. pokud to nechám takhle tak mi to hodí chybu že neexistuje home.php o adresář výš než je můj root. pokud předělám tedy zápis na: <form action="whatever/home.php?id=2" method="POST" > Npíše mi to, že neexistuje home.php v cestě whatever/whatever/home.php Nějak netuším co s tím, ví někdo proč mě to hází buď o adresář výš nebo zase níž? Díky |
||
carix@post.cz Profil * |
#2 · Zasláno: 14. 3. 2010, 13:42:52
btw 'whatever' je samozřejmě můj root
|
||
panther Profil |
#3 · Zasláno: 14. 3. 2010, 14:06:18
carix@post.cz:
„btw 'whatever' je samozřejmě můj root“ v tom případě bych zkusil /whatever/home.php?id=2 |
||
carix@post.cz Profil * |
#4 · Zasláno: 15. 3. 2010, 23:33:35
panther:
> v tom případě bych zkusil > > 1 > > /whatever/home.php?id=2 Pořádně si přečti co jsem psal nahoře. Samozřejmě jsem to zkoušel. nicméně už vyřešeno, vím kde byl zakopaný pes, byla to jena jen moje chyba. ale dekuju za snahu |
||
mckay Profil |
#5 · Zasláno: 15. 3. 2010, 23:38:20
carix@post.cz:
Ovládáš php? Dalo by se to vysvětlit takto: $panther = "/whatever/home.php?id= Typuju, že ti vyjde, že pravdu nemáš. To co jsi zkoušel není to samé, co ukazoval panther (aspoň podle mého). |
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
peta Profil |
#6 · Zasláno: 19. 3. 2010, 14:17:07
mckay:
tip = nahodny, loterie, tip na vyhru typ = type of, typy - druhy zbozi carix@post.cz: link na stranku link na source-code Popis, co na strance udelat, jak vyvolat problem. Popis, jak by se to chovat melo. To je zaklad, pokud mas dotaz. Z toho, co jsi napsal lze tipovat jen malo. Napriklad muzes mit chybne nastavene php. Nebo na hostingu byva casto nastavene php tez chybne, kde '/' neni uzivatelsky adresar /var/www/html/franta/ jake aresar linuxoveho rootu, cili ta prvni cast '/' (var/www/html/franta/) a pak samozrejme '/home.php' a '/var/www/html/franta/home.php' je uplne neco jineho. Tez mozna problem s nastavenim virtualhostu pres 2 slozky a on se snazi to pak opravit ze slozka2/ na (slozka1/) ../slozka2/ |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0