Autor Zpráva
euzen
Profil
Zdravím,
dělám jeden web a ve FF se mi zobrazuje horizontální posuvník ikdyž by neměl (stránky nejsou tak široké aby tam posuvník byl), chtěl bych se proto zeptat zda se s tím někdo již setkal a jak to případně řešit?
Všem předem díky za odpovědi, Euzen
euzen
Profil
Ještě jsem zapoměl odkaz na ten web: http://rdc.czdrc.com/index.html
Chamurappi
Profil
Reaguji na euzena:
Nejprve na dotyčném webu najdi věc, která nabobtnala, pak mu ji zabal a usekni.

Edit: Tak ne, nesekej. Klasický případ relativně pozicované tragédie. Vyházej všechny top a left užívané souběžně s position: relative. Zapomeň, že taková možnost existuje a zkus dané rozložení sestavit jinak.
euzen
Profil
Díky za radu, pomohlo mi to. Vůbec mě nenapadlo, že by to mohlo být tím. Proč se to tím prosím tě takhle rozhází?
panther
Profil
euzen:
Proč se to tím prosím tě takhle rozhází?
protože neumíš s pozicováním zacházet. Není to tak jednoduché, jak se zdá.

div#vlajky má 100% šířku, tedy 980px a ty ho posunuješ o 800px od levého okraje (šířka se nezmenší, není důvod).

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0