Autor Zpráva
pyty
Profil
da sa nejko urobit, aby sa obsah viacerych tagou <p> zobrazil vedla seba ?
viac <p> sa normalne zobrezuje pod sebou. myslim ze som zachytil nejaku CSS vlastnost display-style
alebo tak nejak. tak daju sa tie p urobit ?
a este jedna otazka....
je validne nieco ako <div>div div<a href="dakde.htm"><p>odkaz v p</p></a>div div</div> ?
Petra
Profil
Jde to například pomocí display:inline nebo i třeba s float.

No a to druhé nejde, protože nemůže být blokový element (<p>) uvnitř inline elementu (<a>).
crater
Profil *
<p> nelze zobrazit vedle sebe . Pokud píšeš text tak <p> jednoduše nepiš
druhé otázce nerozumím ???
Martin Kuželka
Profil
Jde to pomocí vlastnosti float. Pomocí vlastnosti display s hodnotou inline to nejde, to by potom nebylo vedle sebe, ale za sebe (tahle věta je nějaká divná).
pyty
Profil
jasne, float !!!
ze ma to nenapdlo...
a este absolutne poziciovanie
//a mozno ja relativne :-)//
Petra
Profil
To teda je :-) Jaký je rozdíl mezi vedle sebe a za sebe?

Nic, už víím :-) za sebe se časem odřádkuje no :-)

Oprava č.2: neodřádkuje ale zalomí ... tak, a už mám snad v terminologii jasno :-)
crater
Profil *
Ou sem z těch vět docela zmotaný :-D A není vedle sebe a za sebou to samé? A kde je to pod sebou?
pyty
Profil
Martin Kuželka
ale ja som nemyslel display, ale display-style...
a myslim, ze hodnota tam bola run-in
--------------------------------------------
Martin Kuželka
Profil
Vlastnost display-style neexistuje. Run-in je jedna z hodnot vlastnosti display.
pyty
Profil
aaahaaa
Webspy
Profil
display:inline

to IMHO nefunguje ve Firefoxu
pyty
Profil
a co robi run-in ???
to iste co inline ?
a inline mam chapat tak, ze ked dam za h1 p tak nepojde pod ale vedla ?
Yuhů
Profil
run-in by mělo fungovat tak, že se potom nezalomí řádek. Ano, tak, jak píšeš. Funguje to ale tuším jenom v IE5/Mac. Čili je to prakticky nepoužitelné.
Webspy
Profil
hm, to neznám - to jako <div style="run-in:xxx"></div> ???
Martin Kuželka
Profil
Ne, to je hodnota vlastnosti display (display: run-in;).
Webspy
Profil
aha, tak jsem zase o něco chytřejší :-)

právě že tady to není: http://www.jakpsatweb.cz/css/display.html
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.