Autor Zpráva
morca
Profil
Dobrý večer,

chtěl bych Vás požádat o radu. Snažím se validovat své stránky:

http://validator.webylon.info/check?uri=www.vilajosefina.cz

Ale nevím, co si poradit s:

1) Řádek 5, znak 55: nedovolený atribut "CHARSET"
2) Řádek 17, znak 23: element "STYLE" není dovolen na tomto místě.
3) Řádek 121, znak 42: nedovolený atribut "BACKGROUND"

Moc Vám děkuji za rady a postřehy.
jenikkozak
Profil
1)
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
2) Je vysvětleno.
3) Je vysvětleno.
KGW
Profil
1.
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

2. mezi hlavu a tělo se nic nestrká, chybí ti <body>
3. použij css, v html když tak bgcolor
panther
Profil
KGW:
chybí ti <body>
nechybí, počáteční i koncová značka jsou nepovinné.

morca:
2. celý blok <style> ... </style> přesuň buď před </head>, nebo </head> smaž a hlavička se ukončí automaticky tam, kde má. <head> má stejně jako <body> nepovinnou počáteční i koncovou značku.
morca
Profil
Super, moc Vám děkuju
morca
Profil
Můžu Vás ještě požádat o radu, jak vyřešit bod 3. Jediné co mě napadá je pomocí pozicování tam napevno umístit <div></div>, s pozadím tlačítka.

Nejde to nějak šikovně vložit do <td>, abych když tabulku o kousek posunu nemusel div s tlačítkem přepozicovávat ...?

Děkuju
jenikkozak
Profil
morca:
Můžu Vás ještě požádat o radu, jak vyřešit bod 3.
Je tam uvedeno, že se hodí použít CSS vlastnost background-image. Co je na tom nepochopitelného?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0