Autor Zpráva
Microfox
Profil *
zdravim, mam problem, ze jsem si udelal tabulku a ten text v tom radku respektive ta ip adresa nejsou v lajne s tim tlacitkem...
kod vypada takto:
<?
require "db.php"; // pripojeni k databazi


$block='<table border="1">
<thead align="center">
<tr>

<tr>

<th><font style="color:white; font-family:Tahoma; font-size:12px">Blokovaná IP adresa</th>
 <th><font style="color:white; font-family:Tahoma; font-size:12px">Odblokovat</th>

</tr></thead>';

$vycuc_tabulky=mysql_query("select * from SSEAS_BANLIST ");

while($jeden_radek_tabulky=mysql_fetch_assoc($vycuc_tabulky))
{
$block.='<tr align="center">

<td valign="middle"><font style="text-align:top; color:white; font-family:Tahoma; font-size:12px">'.$jeden_radek_tabulky['ip'].'</td>


<td valign="middle"><font style="color:white; font-family:Tahoma; font-size:12px">
<form action="delete_ip_zpracuj.php" method="post">
<input type="hidden" name="smazat" value="'.$jeden_radek_tabulky['ip'].'" /> 
<input type="submit" name="submit" value="Smazat" />
</form>
</td>
</tr>';
}
$block.='</table>';
?>
<table>
<tr><td><?php echo $block; ?></td></tr><tr><td></td></tr>
</table>


bohuzel nevim kde je chyba...zkousel jsem i u td nastavit valign na middle a nic....docela jsem stim zoufalej... Poradi nekdo jak to dat do kupy?
Darker
Profil
Skus dát buňce, kde je tlačítko vertical-align:center
Microfox
Profil *
Darker:
bohuzel :-(((
TomasJ
Profil
Microfox, Darker:
Za to může formulář (perspektive tag <form>), který vytvoří nový řádek.
Proto když chci aby nějaké dva texty byly na jednom řádku, dám <form> před první text a </form> za ten poslední text.

Microfox:
Takto to bude na jednom řádku:
<?
require "db.php"; // pripojeni k databazi


$block='<table border="1">
<thead align="center">
<tr>

<tr>

<th><font style="color:white; font-family:Tahoma; font-size:12px">Blokovaná IP adresa</th>
 <th><font style="color:white; font-family:Tahoma; font-size:12px">Odblokovat</th>

</tr></thead>';

$vycuc_tabulky=mysql_query("select * from SSEAS_BANLIST ");

while($jeden_radek_tabulky=mysql_fetch_assoc($vycuc_tabulky))
{
$block.='<form action="delete_ip_zpracuj.php" method="post"><tr align="center">
<td><font style="text-align:top; color:white; font-family:Tahoma; font-size:12px">'.$jeden_radek_tabulky['ip'].'</td>
<td><font style="color:white; font-family:Tahoma; font-size:12px">
<input type="hidden" name="smazat" value="'.$jeden_radek_tabulky['ip'].'" /> 
<input type="submit" name="submit" value="Smazat" />
</td>
</tr></form>';
}
$block.='</table>';
?>
<table>
<tr><td><?php echo $block; ?></td></tr><tr><td></td></tr>
</table>
Microfox
Profil *
supr a diky moc...jeste takovy dotaz...kdyz bych chtel udelat strankovani...tzn ze by treba vypis z dabaze byl na 15 radku a pak by byly dalsi stranky..asi kazdej vi co myslim...no proste odkazy na dalsi stranky 1,2,3,4.... bylo by mozny kdyby mi to tady nekdo zapracoval do toho kodu? klidne zaplatim...ja nemam nak moc ted casu vymejslet naky kody protoze me strasne tlaci cas tak kdyby se nekdo dotoho pustil a pomohl mi tak bych byl strasne moc rad...
TomasJ
Profil
Microfox:
S tímto ti já neporadím, jelikož tohle jsem ještě nedělal, ale tady na diskusi je toho spoustu, pořád se to řeší, takže stačí pár minut hledání a můžeš psát kódy.
Microfox
Profil *
Ja vim ze muzu psat kody ale ted je pro me kazda minutka strasne moc cenna...uvital bych kdyby to nekdo sem treba prekopcil a upravil kod tak abych to mohl pouze zkopcit a dal se tim nezabyvat...Pracuju na jedne praci ktera musi bejt do ctvrtka hotova a je tam spoustu veci na kterych musim zapracovat tudiz mi casu na tyhle blbinecky ktery jsou v celku jednoduche nezbyva mnoho casu.Jak jsem rekl...klidne zaplatim.Motivovalo by nekoho 100kc vpodstate zadarmo? ovsem kdyby to nekdo udelal gratis tak velka poklona a velky dik! kontaktovat muzete na mejl microfox@seznam.cz .Diky moc

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: