Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Začátečník Profil * |
#1 · Zasláno: 12. 4. 2011, 15:28:41
Ahoj, chtěl bych poradit, když napíšu něco do inputu a stisknu enter tak se formulář neodešle, jinde na stránkách to funguje ale nevím proč u mě ne. Děkuji za pomoc
|
||
_es Profil |
#2 · Zasláno: 12. 4. 2011, 15:33:30
Začátečník:
„nevím proč u mě ne“ A odkiaľ sa to máme dozvedieť? Išlo mi auto a už mi nejde, poraď mi, prečo? |
||
Začátečník Profil * |
#3 · Zasláno: 12. 4. 2011, 15:51:34
_es:
Přikládám ještě kód <form name="registrace" action="/registrace/" method="POST"> E-mail: <input type="text" name="email" value="" /> Heslo: <input type="text" name="heslo" value="" /> <input type="submit" name="registrace" value="Odeslat registraci" /> </form> Děkuji |
||
Petr Wudi Profil |
#4 · Zasláno: 12. 4. 2011, 15:57:52
Mě tento kód normálně funguje, po stisknutí enteru se formulář skutečně odešle.
Nejlepší by byl odkaz na živou ukázku. |
||
Petr Wudi Profil |
#5 · Zasláno: 12. 4. 2011, 16:05:53 · Upravil/a: Petr Wudi
Začátečník:
Ještě jsem našel podobný dotaz na fóru Živě.cz. |
||
Začátečník Profil * |
#6 · Zasláno: 12. 4. 2011, 16:05:54
Petr Wudi:
if (isset($_POST['registrace'])) { echo "Proměnná existuje"; } else { echo "Proměnná neexistuje"; } Ale když dám enter tak se napíše: Proměnná neexistuje když dám odeslat tlačítkem tak: Proměnná existuje tak co je špatně? Děkuji |
||
Začátečník Profil * |
#7 · Zasláno: 12. 4. 2011, 16:07:23
Petr Wudi:
Nechci to přes JS |
||
_es Profil |
#8 · Zasláno: 12. 4. 2011, 16:09:12
Začátečník:
Nefunguje len pri spustení súboru z lokálneho disku, alebo aj pri umiestnení na web? „action="/registrace/"“ To je adresár (lomítko na konci) registrace v globálnom adresári webu. To nedáva zmysel, mal by tam byť odkaz na nejaký serverový skript.
|
||
Začátečník Profil * |
#9 · Zasláno: 12. 4. 2011, 16:18:20
_es:
„To je adresár (lomítko na konci) registrace v globálnom adresári webu. To nedáva zmysel, mal by tam byť odkaz na nejaký serverový skript.“ v tom problem není.. zeptám se ještě jinak.. jak napsat podmínku pro zjištění existence jakéhokoli $_POST ? Díky |
||
Chamurappi Profil |
#10 · Zasláno: 12. 4. 2011, 16:18:30 · Upravil/a: Chamurappi
Reaguji na Začátečníka:
Explorer je schopen za určitých podmínek neodeslat při stisku Enteru hodnotu odesílacího tlačítka. Pokud nepotřebuješ rozlišovat mezi více tlačítky stejného jména, stejně nemá smysl dávat odesílacímu tlačítku name a pak ho testovat. Nevím, proč je to tak populární. Zajímá tě email a heslo , ne? Tak testuj, zda existuje email a heslo .
|
||
Začátečník Profil * |
#11 · Zasláno: 12. 4. 2011, 16:24:46
Chamurappi:
„Pokud nepotřebuješ rozlišovat mezi více tlačítky stejného jména, stejně nemá smysl dávat odesílacímu tlačítku name a pak ho testovat. Nevím, proč je to tak populární. Zajímá tě email a heslo, ne? Tak testuj, zda existuje email a heslo.“ To by bylo nejjednodušší, ale ten formulář má 20 položek a to se mi zdá již zbytečně složitá kontrola.. email a heslo byl jen příklad |
||
Chamurappi Profil |
#12 · Zasláno: 12. 4. 2011, 16:44:34
Reaguji na Začátečníka:
Pokud má dvacet položek, tak by Explorer neměl dělat problém. „to se mi zdá již zbytečně složitá kontrola“ I podle jednoho odeslaného políčka (klidně skrytého) už víš, že je formulář odeslaný. Přeci nepotřebuješ kontrolovat všechny. „email a heslo byl jen příklad“ Aha, už chápu, ukázal jsi nám naprosto funkční kód, který je na tvé straně rozbitý něčím, co jsi neukázal. Hm. Dodej živou ukázku. |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0