Autor Zpráva
Pavel Dumbrovský
Profil
Zdravím,
prosím mrkněte sem: http://www.digitalexpress.cz/tisk-brozur-do-600-ks/
Jakmile máte povolený JS a na 4. řádku zaškrtnete ano, vyskočí Vám pár dalších řádků, který mám kvůli skriptování daný do tbody. V JS se to zobrazuje správně, ale v chromu nebo ff se to z neznámého důvodu cpe pořád na šířku okolního 1. sloupce. Nechápu proč a může za to opravdu ten tbody. Když ho oddělám, nebo nahradím něčím jiným, tak to nedělá. A nějakou chybou v řádcích/sloupcích to taky není, zkoušel jsem je odstranit až na jeden testovací, ale chová se to pořád stejně. Tuší někdo co s tím tbody udělat? Jinak fakt nevím, co tam místo něj dát, když tam mezi tr fláknu div, span, nebo col, nebo něco, tak v tom mi zase nefunguje ten skript.

Děkuju za rady.
habendorf
Profil
Na řádku 24 mu zcela nesmyslně nastavuješ display:block. Na správnou hodnotu jistě přijdeš sám.
Pavel Dumbrovský
Profil
Myslím si, že nemáš pravdu. CSS s tím podle mě nesouvisí. Display inline ani table-cell vůbec nic nezměnilo. Btw co jiného bych mu měl nastavit, když to přes JS skrejvám/zobrazuju , než display: none a block?
habendorf
Profil
Až si přestaneš myslet, že nemám pravdu a že s tím CSS nesouvisí, tak můžeš zkusit table-row-group.

Pavel Dumbrovský:
Btw co jiného bych mu měl nastavit, když to přes JS skrejvám/zobrazuju , než display: none a block?
Proč sis ze 17 možných hodnot vybral pouze tyto 2 a zbylých 15 ignoruješ?
Pavel Dumbrovský
Profil
Protože jsem je doteď neznal, myslel jsem, že víc jich neexistuje, mýlil jsem se, takže díky. Počítám, že table-row-group je správná volba. Jen je otázka, co na to řeknou starší verze prohlížečů..
habendorf
Profil
Tak zpaměti je asi málokdo zná všechny, ale vše se dá najít: http://www.w3schools.com/css/pr_class_display.asp
Trejpa
Profil
Pavel Dumbrovský:
co na to řeknou starší verze prohlížečů
Vždyť to lze vyřešit elegantně. Do zobrazeného stavu nepoužiješ žádnou hodnotu display, takže se zobrazí s výchozí. Potom nemusíš vůbec řešit, který element necháváš zmizet.

.obalka { display: none; }
.obalka2 { }

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0