| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Jan Bernard Profil * |
#1 · Zasláno: 7. 9. 2011, 12:21:01
Zkontroloval jsme svoje stránky přes Expression Web 4, abych našel případné chyby. Všem jsem opravil až na následující:
<!DOCTYPE HTML> <html> . . <iframe name="Ramec_01" src="i_uvod.htm" style="vertical-align: top; height: 467px; width: 494px" frameborder="0" marginwidth="1" marginheight="1" target="_top">Váš prohlížeč nepodporuje vložené rámce nebo je nyní nakonfigurován tak, aby je nezobrazoval.</iframe> Tohle se EW nelíbí: frameborder="0" marginwidth="1" marginheight="1" target="_top" - In HTML5 the attribute ".... " is not premitted for the <iframe> tag. Nevím jak to lépe a správně napsat. Dík za radu. |
||
| Darker Profil |
#2 · Zasláno: 7. 9. 2011, 14:30:21
Určitě nejdou ty věci krom target napsat přes CSS?
|
||
| Chamurappi Profil |
#3 · Zasláno: 7. 9. 2011, 14:38:00
Reaguji na Jana Bernarda:
Ten target tam máš proč? Co by měl dělat?
|
||
| Jan Bernard Profil * |
Jan Bernard:
Ten target nejde v EW4 smazat, vždy když dám smazat a uložit znovu se tam napíše. Proč ho tam chce mít vůbec nevím ? Ten zápis v CSS by vypadal asi takhle ? Je to správně ? <style type="text/css">
.ramecek { frameborder: 0px; marginwidth: 1px; marginheight: 1px }
</style>
<iframe class="ramecek" name="Ramec_01" src="i_uvod.htm" style="vertical-align: top; height: 467px; width: 494px">Váš prohlížeč nepodporuje vložené rámce nebo je nyní nakonfigurován tak, aby je nezobrazoval.</iframe>Dik. |
||
| Mistr Profil |
#5 · Zasláno: 8. 9. 2011, 08:58:38
Jan Bernard:
„Ten target nejde v EW4 smazat, vždy když dám smazat a uložit znovu se tam napíše.“ A co když místo _top nastavíš u targetu _self? |
||
| Bubák Profil |
#6 · Zasláno: 8. 9. 2011, 15:29:58
Mistr:
„A co když místo _top nastavíš u targetu _self?“ A není to jedno? |
||
| Jan Bernard Profil * |
Jan Bernard:
Je úplně jedno co tam je : _self nebo _top. EW tam prostě něco musí mít. Jinak si to sám dopíše. Zápis jsem vyřešil takto . EW už nic nenamítá, až na target="_top"> V posledních IE, Chrome a Firefox se to zobrazuje dobře: <iframe name="Ramec_01" title="ramec" src="i_uvod.html" style="vertical-align: top; height: 467px; width: 494px; border-style: none" target="_top"> Váš prohlížeč nepodporuje vložené rámce nebo je nyní nakonfigurován tak, aby je nezobrazoval.</iframe> Budu to asi řešit přes CSS, zde jsem našel vzorový příklad: http://interval.cz/clanky/simulace-ramcu-2/. http://interval.cz/podklady/hotova-reseni-css/priklad-80-1.htm. |
||
|
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
| Mistr Profil |
#8 · Zasláno: 14. 9. 2011, 11:22:24
Bubák:
„A není to jedno?“ Je to úplně jedno. Myslel jsem to tak, že když program kolegy Jana Bernarda do tvořeného kódu mermomocí neustále rve toho targeta, tak nastavením na _self jeho vliv "obejdeme". |
||
| Chamurappi Profil |
#9 · Zasláno: 14. 9. 2011, 12:50:34
Reaguji na Mistra:
On ale target na elementu <iframe> nedělá vůbec nic. Působí jen na odkazech a formulářích.
|
||
|
Časová prodleva: 15 let
|
|||
0