| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Genetick Profil * |
Zdravim,
promiň že otravuju, ale chtěl jsem se zeptat jestli to tvrzení ve tvém článku o formulářích v html je stále aktuální. Mám na mysli to o tom že tag <button> způsobuje problémy Exploreru. Zkoušel jsem to v IE 9 a problém nevidim, hádám, že se to asi vyskytovalo u starších verzí, proto jsem chtěl vědět ve kterých a jestli už je používání tohoto tagu rozumné. Diky moc za odpověď. |
||
| Trejpa Profil |
#2 · Zasláno: 22. 9. 2011, 01:42:20
Genetick:
Tlačítko <button> vždy fungovalo. Jediný rozdíl je v tom, co se z tlačítka při odeslání formuláře posílá. Internet Explorer do verze 6 (a ostatní verze v quirku) odesílá viditelný popisek tlačítka (to, co je mezi značkami), vyšší verze ve standardním módu a ostatní prohlížeče odesílají hodnotu parametru value. Za komplikaci může neuvážené rozhodnutí W3C. <button type=submit name=tlacitko value=djpw.cz><b>diskuze</b></button> starší IE odešle: tlacitko=%3CB%3Ediskuze%3C%2FB%3E novější prohlížeče: tlacitko=djpw.cz Pokud posílanou hodnotu nevyužíváš nebo ti tlačítko slouží jen jako spouštěč klientských skriptů, tak tě to vůbec nemusí zajímat. |
||
| Genetick Profil * |
#3 · Zasláno: 22. 9. 2011, 04:48:51
Trejpa:
To jsem přesně potřeboval vědět, díky. |
||
|
Časová prodleva: 15 let
|
|||
0