| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Dzonis Profil * |
#1 · Zasláno: 7. 11. 2011, 15:58:15
Zdravím, měl bych dotaz. Potřebuju na svých stránkách udělat 4 políčka, z toho 2 normální do kterých se doplní text a další 2 DropDown ve kterých bude na výběr z x mořností. To by nebyl problém. Potřebuju ale aby tam bylo tlačítko které mi to co se vyplnilo a vybralo odešle na email. standardní způsob - MailTo nechci, nefunguje to např na mozzile a jsou s tím problémy.
Jak to udělat? Předem děkuji moc. |
||
| panther Profil |
#2 · Zasláno: 7. 11. 2011, 16:00:44
Dzonis:
„odešle na email“ formulář se musí zpracovat na serveru, scriptů se všude válí spousta, i v PHP FAQ zde na diskusi. Pokud chceš studovat, tak mail. |
||
| Dzonis Profil * |
#3 · Zasláno: 7. 11. 2011, 19:52:42
dekuju, ale v PHP sem nikdy nic nedelal a tezko bych tomu rozumel i v cestine.. natoz anglicky :D
|
||
| Dzonis Profil * |
#4 · Zasláno: 8. 11. 2011, 16:35:45
zkoušeli jste někdo si hodit vlastni kod do mail formulare na http://www.mailform.cz/default.aspx?
dal sem si tam 3 políčka a v pohodě se to da odeslat i na mail ale nejde mi do toho vložit DropDown box aby po vyberu se mi ten vyber odeslal na mail.. mam to takhle: <b>Jméno:</b> <div style="position:absolute; left:60px; top:0px;"><input size="30" name="jmeno" type="text" ></div><br><br> <b>Příjmení:</b> <div style="position:absolute; left:60px; top:28px;"><input size="30" name="prijmeni" type="text" ></div><br><br> <b>Telefon:</b> <div style="position:absolute; left:60px; top:56px;"><input size="30" name="telefon" type="text" ></div><br><br> <b>Problém:</b> <select name="vyber1"> <option value="">adsf</option> <option value="">adsfadsf</option> <option value="">awergg</option> </select> |
||
| martin1312 Profil |
#5 · Zasláno: 9. 11. 2011, 10:19:44
nieco podobne som riesil tu http://www.pcforum.sk/formulare-vt76283.html , dufam ze nevadi odkaz na ine forum.
Nemam tam sice pouzity select, ale mam tam tie zaskrtavacie moznosti, tak sa inspiruj :) dufam ze pomoze |
||
|
Časová prodleva: 14 let
|
|||
0