Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jeniff Profil * |
#1 · Zasláno: 19. 12. 2011, 20:51:07
Dobrý den, chci se zeptat je dobrý napad vkládat flash logo do headeru pomoci iframe? A jaký mate názorn a vkládáni flashe pomoci iframe? Popřípadě jak nejlepe by jste doporučovali vkládat flash. Děkuji :)
|
||
Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 19. 12. 2011, 20:54:00
Reaguji na Jeniffa:
„je dobrý napad vkládat flash logo do headeru pomoci iframe?“ Co konkrétně si pod tím máme představit? Proč bys ho tak chtěl vkládat? „jak nejlepe by jste doporučovali vkládat flash“ Normálně přes <embed> ?
|
||
Jeniff Profil * |
#3 · Zasláno: 19. 12. 2011, 21:00:24
Ze vsech zpusobu mi prijde nejednodusi, zobrazi se vsude ve vsech prohlizecich stejne... Ve vloženém rámu se bude zobrazovat typ přehrávače dle nastavení koncového diváka – uživatele.... atd... tak sep tam co je natom pravdy atak... popripadep roc nevkladat pomoci iframe.. Tak všeobecně bych se chtěl zeptat co a jak :)
|
||
Chamurappi Profil |
#4 · Zasláno: 20. 12. 2011, 09:03:38
Reaguji na Jeniffa:
Proč mi neodpovídáš na otázky? „Ve vloženém rámu se bude zobrazovat typ přehrávače dle nastavení koncového diváka – uživatele“ Hm, to jsi vykopíroval odtud. Kdyby to nešlo najít, stále bych nechápal, co a proč chceš řešit. YouTube nevkládá flash přes <iframe> , ale stránku přes <iframe> — a v té stránce je jejich vlastní skript, který se rozhodne, jestli použije na video Flash, nebo <video> .
„Ze vsech zpusobu mi prijde nejednodusi, zobrazi se vsude ve vsech prohlizecich stejne“ Jestli myslíš <iframe src="něco.swf"> , tak o tom dost pochybuju — podpora bude slabší než u <embed> u.
|
||
Jeniff Profil * |
#5 · Zasláno: 20. 12. 2011, 16:17:26 · Upravil/a: Jeniff
no co se tyce vsech novyvh verzim porhlizecu tak iframe podporuji...
NO jednoduse receno chci vedet proc nepouzivat iframe 1.,2.,... atd .... za vyvraceni meho nazoru se nebudu zlobit koneckoncu o to mi jde :) |
||
_es Profil |
#6 · Zasláno: 20. 12. 2011, 16:39:41
Jeniff:
„no co se tyce vsech novyvh verzim porhlizecu tak iframe podporuji...“ Nešlo o to, či je iframe podporovaný, ale či je podporované to, aby aby bol v iframe nie HTML obsah ale Flash, teda swf súbor. A vlastne si ani neupresnil, čo presne konkrétne znamená „vkládat flash logo do headeru pomoci iframe“, ak to upresníš, na čo smerovali Chamurappiho dotazy, tak to bude jasnejšie.
|
||
Jeniff Profil * |
#7 · Zasláno: 20. 12. 2011, 17:04:19
<iframe src="flashlogo.swf"></iframe> toto
|
||
_es Profil |
#8 · Zasláno: 20. 12. 2011, 17:10:54
|
||
Chamurappi Profil |
#9 · Zasláno: 20. 12. 2011, 17:12:23
Reaguji na Jeniffa:
„co se tyce vsech novyvh verzim porhlizecu-tak iframe podporuji“ Ano, už jedenáct let, ale přímo načtení flashe-místo stránky nemusí fungovat. Záleží na verzi flashe, na nastavení prohlížeče-atd. Mám tu Explorer 8, který samostatně načtené SWF nezobrazí. Vedle je-počítač, kde to funguje… „za vyvraceni meho nazoru se nebudu-zlobit“ Co je tvůj názor? Proč chceš vkládat flash přes- <iframe> ?
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0