Autor Zpráva
Jeniff
Profil *
Dobrý den, chci se zeptat je dobrý napad vkládat flash logo do headeru pomoci iframe? A jaký mate názorn a vkládáni flashe pomoci iframe? Popřípadě jak nejlepe by jste doporučovali vkládat flash. Děkuji :)
Chamurappi
Reaguji na Jeniffa:
je dobrý napad vkládat flash logo do headeru pomoci iframe?
Co konkrétně si pod tím máme představit?
Proč bys ho tak chtěl vkládat?

jak nejlepe by jste doporučovali vkládat flash
Normálně přes <embed>?
Jeniff
Profil *
Ze vsech zpusobu mi prijde nejednodusi, zobrazi se vsude ve vsech prohlizecich stejne... Ve vloženém rámu se bude zobrazovat typ přehrávače dle nastavení koncového diváka – uživatele.... atd... tak sep tam co je natom pravdy atak... popripadep roc nevkladat pomoci iframe.. Tak všeobecně bych se chtěl zeptat co a jak :)
Chamurappi
Reaguji na Jeniffa:
Proč mi neodpovídáš na otázky?

Ve vloženém rámu se bude zobrazovat typ přehrávače dle nastavení koncového diváka – uživatele
Hm, to jsi vykopíroval odtud. Kdyby to nešlo najít, stále bych nechápal, co a proč chceš řešit.
YouTube nevkládá flash přes <iframe>, ale stránku přes <iframe> — a v té stránce je jejich vlastní skript, který se rozhodne, jestli použije na video Flash, nebo <video>.

Ze vsech zpusobu mi prijde nejednodusi, zobrazi se vsude ve vsech prohlizecich stejne
Jestli myslíš <iframe src="něco.swf">, tak o tom dost pochybuju — podpora bude slabší než u <embed>u.
Jeniff
Profil *
no co se tyce vsech novyvh verzim porhlizecu tak iframe podporuji...

NO jednoduse receno chci vedet proc nepouzivat iframe 1.,2.,... atd .... za vyvraceni meho nazoru se nebudu zlobit koneckoncu o to mi jde :)
_es
Jeniff:
no co se tyce vsech novyvh verzim porhlizecu tak iframe podporuji...
Nešlo o to, či je iframe podporovaný, ale či je podporované to, aby aby bol v iframe nie HTML obsah ale Flash, teda swf súbor. A vlastne si ani neupresnil, čo presne konkrétne znamená „vkládat flash logo do headeru pomoci iframe“, ak to upresníš, na čo smerovali Chamurappiho dotazy, tak to bude jasnejšie.
Jeniff
Profil *
<iframe src="flashlogo.swf"></iframe> toto
_es
Jeniff:
No tak na to si odpoveď v poslednom odstavci v [#4] dostal.
A prečo si tu vkladal citácie z nejakého článku, ktoré z tvojim konkrétnym dotazom nesúvisia, čo ti bolo vysvetlené tiež v [#4]?
Chamurappi
Reaguji na Jeniffa:
co se tyce vsech novyvh verzim porhlizecu-tak iframe podporuji
Ano, už jedenáct let, ale přímo načtení flashe-místo stránky nemusí fungovat. Záleží na verzi flashe, na nastavení prohlížeče-atd.
Mám tu Explorer 8, který samostatně načtené SWF nezobrazí. Vedle je-počítač, kde to funguje…

za vyvraceni meho nazoru se nebudu-zlobit
Co je tvůj názor? Proč chceš vkládat flash přes-<iframe>?

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0