Autor Zpráva
Lojza
Profil *
Zdravím, potřebuji udělat výběr souboru, ovšem tak jak to mám mi to funguje pouze v exploreru,pspadu.. v google chrome, firefox.. ne :( mohl by mi někdo prosím poradit ? nechci tam cpát žádný plugin atd, prostě jednoduše jiným tlačítkem vybrat soubor..viz kód

     <form action='' method='post' enctype='multipart/form-data'><fieldset> 
        
<input class='heslo_input' type='text' name='file' value=''> 
<input type='button' id='subor' onClick='document.getElementById("browse").click();' value='VYBER VIDEO' >
<input type='file' id='browse' name='browse' onchange='document.getElementById("file").value=this.value;' style='display: none;'> 

        <input id='submit4' type='submit' value='NAHRAT' /> 
      </fieldset></form>  
Str4wberry
Profil
Jestli to nebude tím display: none

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: