Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Janvesely12 Profil |
#1 · Zasláno: 3. 2. 2012, 18:28:26
Zdravím Vás,
nevím jak mám vypsat kód. <pre>, <code> mi nefunguje a <xmp> mi mění znaky na html znaky např. na </C> tohle má být: </C>. Nevíte jak je to možné. Děkuji |
||
Joker Profil |
#2 · Zasláno: 3. 2. 2012, 18:32:01
Janvesely12:
„nefunguje“ Co znamená „nefunguje“? |
||
Janvesely12 Profil |
#3 · Zasláno: 3. 2. 2012, 18:34:34
Buďto to zobrazí volný řádek a u druhýho ani to ne. Prázdno vypíše to jenom div, který je předtím.
|
||
panther Profil |
#4 · Zasláno: 3. 2. 2012, 18:36:17
Janvesely12:
jaký řádek, kde? Co je „první“ a co „druhé“? Jaký div? Ukaž stránku, kde to zkoušíš, ať se bavíme o konkrétním problému. Tvůj popis je nějaký zmatený. |
||
Janvesely12 Profil |
Vytvořil jsem oddělenou stránku kde to je znázorněný.
U jednoho jsem dal ještě <br>, protože by se jinak nevykreslil + jsem dal pozadí, aby jste viděli kde a co začíná. www.for1.cz/ukazka.html |
||
Keeehi Profil |
#6 · Zasláno: 3. 2. 2012, 19:23:35
xmp funguje bez problémů
|
||
Janvesely12 Profil |
Ale když si to nějak zkopíruješ, např. do poznámkové bloku, tak poznáš sám.
EDIT: Jenom když označíš celý blok, když jenom text, tak je to v pořádku. EDIT2: Přidal jsem na stránku vybrat. Když jste v mozille a potom vložíte do poznámkového bloku, tak je to celý špatně. EDIT3: Možná už vím proč, nezměnil jsem doctype. EDIT4: Ne, tím to není. |
||
Bubák Profil |
#8 · Zasláno: 3. 2. 2012, 20:35:17
Divné chování vykazuje jen Firefox, bez ohledu na to, zda kopíruji kousek zobrazeného textu, nebo celý element.
Použij klasické řešení s elementem PRE a ostré závorky zapisuj jako entity. Nebo místo XMP použij TEXTAREA, tam při kopírování nejsou problémy. Element TEXTAREA si nastyluj podle potřeby, na tvůj účel ti asi výchozí formát nebude vyhovovat. |
||
Janvesely12 Profil |
#9 · Zasláno: 4. 2. 2012, 09:29:47
Tak jsem to předelal na <pre> s tím tedy, že při odesílání to php opraví na entity.
|
||
Časová prodleva: 14 let
|
0