Autor Zpráva
table
Profil *
Prosim, mam takovy problem s prekreslovanmim tabulky

<table class=\"list\" cellspacing=\"0\" border=\"0\" width=\"100%\">
<tr class=\"header\">
<td id=\"tato\" rowspan=\"2\">bla</td>
<td colspan=\"2\">titulek</td>
</tr>
<tr>
<td class=\"t1\">text1</td>
<td class=\"t2\">text2</td>
</tr>
<tr><td colspan=\"3\">dlouhy text</td>
</tr>
</table>

pricemz mam pro class header, t1, t2 nastavenou vlastnost background-color
jestlize provedu refresh stranky spodni casti stranky a nasledne se preroluji na zacatek, v te casti ktera nebyla pri refresh videt nedojde k prekresleni spodni pozadi casti bunky id=tato
a to jen ve FF, v IE to je v poradku. Ve viditelne casti je po refresh vse ok.
Spatne se to popisuje, ale je to zajimave...


Tak G CHROME to spatne vykresluje i pri normalnim nacteni stranky i ve viditelne casti
slovakCZ
Profil
opravdu se to spatne vysvetluje :) posli nam primo link na zivou ukazku
table
Profil *
http://vphp.wz.cz/pokus.html

v chrome
vykousnuti hlavicky (tabulky)
Dekuji za radu
Hando
Profil
Člověče, přes dva tisíce řádků stylu, resp. 1200 řádků používaného stylu, uff, moc se mi do toho nechtělo a nemůžu říct, že bych je všechny procházel...

Podle mě se ti tam ty styly navzájem tlučou, zkus to maximálně zjednodušit. Navíc tam voláš třídy, které ani nemáš ve stylu definované, viz např. "box-border".
Máš tam toho tolik, že podle mě ani nemůžeš uhlídat co se kde dědí atp.
Co jsem to tak namátkově zkoušel, tak když vykopneš z třídy "header" řádek hlídající přetečení, tedy overflow: hidden; tak ti to bude v chromu fungovat. V opeře to jede taky, IE taky, FF nemám, nezkoušel jsem.
Nebo případně přidej do "tr.header" vlastnost "overflow: visible;" - je to přesně to, že je tam toho tolik a sotva se to dá ohlídat. :)

Nicméně se mi líbí to pivní stylování webu. :)
table
Profil *
ja vim...ve css mam hromadu bordelu, hromada toho je mrtveho, to vse probiram a cistim, jsem zacatecnik, tak se ucim a zkousim a taky se v tom obcas pekne motam, az to ocistim, mohl bych pozadat o zkouknuti css jestli tam nemam moc hlouposti?
jinak po pridani do "tr.header" vlastnost "overflow: visible;" je to i ve FF ok
MOC DIK

Moderátor Davex: Tvůj projev je špatně srozumitelný, piš prosím s diakritikou. Na začátku věty se píše velké písmeno.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: