Autor Zpráva
Fisak
Profil
Zdravím mám problém že mám jeden div <div id="footer-games"> a ten je u spodního okraje.. v něm sou další tři divy které mají různou velikost ovšem se drží ve výšce toho nejvyššího divu z tech tří místo aby se drželi stále u spodního okraje... prosím o pomoc.. předem děkuji za všechny rady

#footer-games {
position: fixed;
bottom: 0;
left: 0;
width: 100%;
}

#chat-games {
    background-color:#993333;
    border: 1px solid #CCC;
    width: 30%;
    height: 50px;
    padding:0;
    float: left;
    text-align: center;
}

#cast-bar {
    width: 32%;
    height: 50px;
    float:left;
    margin-left: 5px;
    padding:0;
    text-align: center;
}

#cast-quadra {
    background-color:#000;
    border: 1px solid #CCC;
    width: 9%;
    height: 100%;
    margin-left: 5px;
    float: left;

}
#lvl-quadra {
    background-color:#000;
    border: 1px solid #CCC;
    width: 9%;
    height: 50px;
    margin-left: 5px;
    float: left;
}
#menu-games {
    background-color:#993333;
    border: 1px solid #CCC;
    width: 30%;
    height: 100%;
    padding:0;
    float: left;
    text-align: center;
}
<div id="footer-games">

<div id="chat-games">CHAT</div>

<div id="cast-bar">
<div id="cast-quadra">1</div>
<div id="cast-quadra">2</div>
<div id="cast-quadra">3</div>
<div id="cast-quadra">4</div>
<div id="lvl-quadra">LVL</div>
<div id="cast-quadra">5</div>
<div id="cast-quadra">6</div>
<div id="cast-quadra">7</div>
<div id="cast-quadra">8</div>
</div>

<div id="menu-games">MENU</div>

</div>
panther
Profil
Fisak:
dodej odkaz na web.
Fisak
Profil
panther:
mam to na localhostu ale nic jinýho tam neni jen toto...
peta
Profil
Tak to nahrej na web. Je spousta free hostingu. Spouste lidi, ani mi, se nechce vytvaret si na disku extra soubor, ktery vzapeti smaze.
Mimochodem, nemas osetrene floatovani.
Kdyz floatujes, tak se floatuje vuci radku zhora dolu. Takze, jestli to chces lepit ze spodu, mozna by slo zmenou line-height a vertical-align.
Fisak
Profil
peta:
no css zrovna není moje přednost ... jinak http://immortals.4fan.cz/games.php
peta
Profil
Tak floatem se mi to nedari, jak jsem myslel. Pak je moznost jeste position. Ale tak tam dej margin, treba.
Pozor, id je jedinecne #cast-quadra opakujes 10x.

#cast-quadra, #lvl-quadra, #menu-games {margin-top: 90px;}
Fisak
Profil
peta:
no tak udělal sem to tak jak si mi poradil tim margin-top jen se mi to zdá malinko nešťastný že pokud změním zase výšku jednoho z divů tak budu muset v závyslosti na to měnit výšku i ostatních divů
peta
Profil
Fisak: Co ti brani pouzit position a bottom:0?
Fisak
Profil
peta:
no právě bottom: 0 sem použil jenže to mám použitý tak že všechny tyto divy mam v jednom divu a ten má bottom: 0 ... když to dám ke každému zvlášť tak se bohužel nějak ten bottom:0 neudělá...
Fisak
Profil
peta:
tak už to mám vyřešené http://immortals.4fan.cz/games.php

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: