Autor Zpráva
dospisil
Profil *
Dobrý den,
potřebuji pomoct s orientací položek <li>. Ve stávajícím programu jsou orientovány podle pravého okraje, tzn. jsou seřazeny jedna vedle druhé, přičemž ta nejvíce vpravo je u pravého okraje obrazovky. Potřebuji, aby byly orientovány podle levého okraje obrazovky. Nepotřebuji upravit pořadí. Zkoušel jsem text-align:left a float:left, ale nepodařilo se mi to vystihnout.
Děkuji
Tonda
panther
dospisil:
jakym zpusobem jsou zarovnany vpravo? Dodej odkaz na stranku.
dospisil
Profil *
Je to:
http://www.dospisil.com/index.php

jde o položky "navigation item":"Vítejte u nás, můžete se přihlásit. Nebo si založte nový účet... atd. v horní části stránky.
Potřebuji je přesunout k levému okraji.
css mám:
.navigation 
{padding:0px 0px 15px 0px;margin:0px 0px 0px 0px; list-style:none; float:left;z-index: -1;font-family: Arial, Verdana;font-weight:bold; }
.navigation  li    {float:left; display:inline-block;cursor:pointer; white-space:nowrap;background:transparent; font-weight:bold;align:left;}

Děkuji

už jsem to vyřešil, je to spleť divů a class. Něco jsem zrušil a poupravil, takže teď to šlape.
shaggy
dospisil:
už jsem to vyřešil, je to spleť divů a class.
To bude tým, že sa tam používa css grid framework (konkrétne 960gs) - do budúcnosti by som radil urobiť šablónu bez toho. Ušetríš veľa riadkov kódu a stránka bude ľahšie spravovateľná a kód prehladnejší. Ja osobne som sa ešte nestretol s webom, kde by bol k úžitku a mne ani neuľahčuje prácu.
dospisil
Profil *
je to tak.

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0