Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Black Profil * |
#1 · Zasláno: 12. 6. 2012, 02:33:23
Ahoj mám stránku s černým pozadím. Na stránce mám index kde je odkaz na definici css vzhledu. Z toho indexu pak přecházím na různé stránky stylem <a href='index.php?page=dalsistrana> ... a podobně. No a vždy při přechodu ze stránky na stránku vždycky než se stránka načte se oběví napřed celé bílé pozadí a pak až se načte css styl a to je problém. Přechod z té černé na bílou je vždycky jako rána pěstí. Nedá se nějak fikaně tomuhle chování zabránit? Nechci měnit pozadí na bílé a ani se mi nechce to celý řešit nějakym ajaxem. Můžete mi poradit?
|
||
_es Profil |
#2 · Zasláno: 12. 6. 2012, 06:33:27
To je záležitosť prehliadača, čo zobrazuje medzi načítaním rôznych stránok, ovplyvníš to len nepriamo, možno by pomohlo upraviť stránky podľa článku Na co stránka čeká.
|
||
Jan Tvrdík Profil |
#3 · Zasláno: 12. 6. 2012, 07:15:55
Black:
„černým pozadím“ Pokud je obrázkové, tak pod něj dej černou barvu. |
||
margin Profil * |
#4 · Zasláno: 12. 6. 2012, 09:54:10
Black:
„oběví napřed celé bílé pozadí a pak až se načte css styl“ Styl by se měl načíst z keše prohlížeče, takže za prakticky nepostřehnutelnou dobu. O kešování je poslední část článku, na který odkázal _es. Pokud na nic nepřijdeš, tak budeš muset dát odkaz na živou ukázku, jinak budeme jen hádat a budeš dostávat jen všeobecné rady. |
||
Kubo2 Profil |
#5 · Zasláno: 12. 6. 2012, 23:53:57
Já bych to černé pozadí úplne předevšetkým definoval v hlavičce:
<HTML> <head> <style> BODY { background-color: black; } </style> <title> ... </title> </head> </HTML> |
||
jenikkozak Profil |
#6 · Zasláno: 13. 6. 2012, 00:11:52
Kubo2:
„Já bych to černé pozadí úplne předevšetkým definoval v hlavičce“ To není třeba. Pokud bude barva uložená v externím souboru, tento soubor se při přechodu na další stránku (pokud není blbě nastaven) nestahuje znovu, takže rozdíl mezi dobou aplikace stylu zapsaného v hlavičce a v externím souboru bude zanedbatelný. |
||
Kubo2 Profil |
#7 · Zasláno: 13. 6. 2012, 08:09:01 · Upravil/a: Kubo2
jenikkozak:
Aha, to jsem nevědel. margin: ..."budeš muset ukázat na živou ukázku." já souhlasím s marginem. Nejprve to třeba vidět, až potom sa dá rozhodnout, o co jde a řešit to. |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0