Autor Zpráva
začátečník
Profil *
Dobrý den,

vážení znalci prosím o radu, jak do níže uvedeného definuji, aby po stlačení button došlo k otevření stránky order.php ??

<input name="order" type="button" value="Objednat">

Děkuji
panther
Profil
začátečník:
atribut action u formuláře.
začátečník
Profil *
panther:
já to mám ale takto řešene??

 <tr>
    <td width="143"><img src="images/osmina-3.jpg" width="140" height="199"></td>
    <td width="747"><div align="center">1/8 š. 62mm x v. 45 mm 800 Kč bez DPH </div></td>
    <td width="90"><div align="center"><input  type="button"   value="Objednat">
    </div></td>
  </tr>
panther
Profil
začátečník:
já to mám ale takto řešene?
to se mě ptáš?

Nikde nevidím formulář, jen řádek tabulky s jedním submitem.
začátečník
Profil *
tak to nebude asi dobra cesta toto... formular to neni ...je to tabulka o 3 bunkach s formatem a popisem a v 1 bunce tabukky ma byt tlacitko popsane objednat ktere mne nasmeruje po stisknuti na stranku order.php.

to nepujde takto?
panther
Profil
začátečník:
a v 1 bunce tabukky ma byt tlacitko popsane objednat ktere mne nasmeruje po stisknuti na stranku order.php.
použij odkaz.
začátečník
Profil *
tedy mam k tomu buttom pridat <a href ........ ?????
panther
Profil
začátečník:
buď použij formulář (nastuduj si, co formuláře potřebují a jak se odesílají), nebo použij odkaz.
Rellik
Profil
začátečník:
tedy mam k tomu buttom pridat <a href ........ ?????
Bez butonu, pouze odkaz. A otazník se píše jen jednou. Pak je to pravopisná chyba...
začátečník
Profil *
Rellik:
ANo ale potom mi odpadne ten hezky vzhlet buttom tlacitka ...odkaz samozrejme funguje
panther
Profil
začátečník:
odkaz samozrejme funguje
...a jde nastylovat.

Snaž se, hraj si se styly.
začátečník
Profil *
a mohu jeste prosim dotaz?? Jak prosim docilim toho aby obrazek , ktery je v DIVU jako pozadi zaroven fungoval jako odkaz?
panther
Profil
začátečník:
umisti do odkazu. Překvapivě. Chceš dát obrázek do odkazu, tak ho tam dej (mezi začátek a konec odkazu).
Rellik
Profil
začátečník:
Jak prosim docilim toho aby obrazek , ktery je v DIVU jako pozadi zaroven fungoval jako odkaz?
No jak. Uděláš z něho odkaz... <a href...><img src... ></a>
začátečník
Profil *
Rellik:
i za predpokladu to dam do odkazu ze to mam v CSS??

.aktualitycolumn {
width: 265px;
height:375px;
float: right;
overflow: hidden;
background-image: url(../images/akt-cislo.jpg);
background-repeat: no-repeat;
Rellik
Profil
A co tak si projít ty odkazy na které jsi byl odkázán [#7] No ale jelikož asi myslíš obrázek na pozadí něčeho, tak se budeš muset podívat po nějakém JS - onclick
začátečník
Profil *
děkuji
_es
Profil
Rellik:
No ale jelikož asi myslíš obrázek na pozadí něčeho, tak se budeš muset podívat po nějakém JS
Nemusí, dá to „niečo“ tiež do odkazu.
Rellik
Profil
_es:
Nemusí, dá to ‚niečo‘ tiež do odkazu.
Nebude přece cpát celý div s nějakým textem do odkazu... Nebo jo? ;-)
panther
Profil
Rellik:
div (asi) nepotřebuje (nechce se mi to vlákno zkoumat zpětně), a i kdyby, proč by ne? Zakázané to není, fungovat to bude.
_es
Profil
Rellik:
Nebude přece cpát celý div s nějakým textem do odkazu... Nebo jo? ;-)
Prečo nie, ak má ten celý div fungovať ako odkaz?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: