Autor Zpráva
martin5504
Profil
Ahojte prosim vas mam taky problem, mam jeden panel vnom mam input atd, potreboval som tam dat button avsak ten button nie je spravne zaradeny teda nie je rovno ako vsetko ostatne. Netusim co som urobil, zle skusal som uz vsetko ale nic.

 <div id='check_domain'>
    <form action='/domeny.php?action=over' method='post' id='domain' name='domain'>
     <label for='check'></label><input type='text' name='domena' class='domain' onfocus="if(this.value=='domena nazov')this.value='';" onblur="if(this.value=='')this.value='domena nazov';" value='vašadomena' />
      <input type="checkbox" name="option1" value=".sk"> .sk
      <input type="checkbox" name="option1" value=".cz"> .cz
        <input type="image" src="./img/button.png" value="submit" class="button" />
     </form>
    </div>      



Dakujem
pcmanik
Profil
martin5504:
Ukáž nám tú časť css, ktorá to spôsobuje.
martin5504
Profil
#check_domain {
  width:405px;
  height:60px;             
  background-image: url(./img/check_domain.png);
  float: right;
  margin-top:20px;
  padding-left:20px;
}   
CrazyC0de
Profil
Zkus,
#check_domain {
  width:405px;
  height:60px;             
  background-image: url(./img/check_domain.png);
  float: right;
  margin-top:20px;
  padding-left:20px;
  position: relative;top: 20px;
}  
martin5504
Profil
Ani to stým nepohlo.
pcmanik
Profil
martin5504:
Potrebujeme vidieť aj class button. Zrejme mu bude stačiť len nastaviť margin-top.
jenikkozak
Profil
martin5504:
Nejlépe uděláš, když sem přímo přidáš odkaz na živou ukázku.
martin5504
Profil
Classom na button teda margin-top som skusal avsak sa posunul cely panel nie len button.
pcmanik
Profil
martin5504:
Bez živej ukážky o ktorú si už bol požiadaný[#7] ti nemamé ako poradiť. Nevieme totiž, ako zreprodukovať tvoj problém.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: