Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
divimse Profil * |
#1 · Zasláno: 27. 1. 2013, 11:32:45
Omlouvám se za hloupý dotaz, ale nějak mě to nejde a nevím v čem dělam chybu
<div class="hlavni"><div class="vlozeny1">...zde jsou dalsi prvky...<div class"vlozeny2">2</div></div> <div class="hlavni2">pokus</div> bohužel pořadí daných v ložených prvků nějak nesouhlasí, text pokus se zobrazí před divem vlozeny1 nějak tomu nerozumím, že není zachováno pořadí obsahu divů prosím, v čem dělám chybu? |
||
Str4wberry Profil |
#2 · Zasláno: 27. 1. 2013, 11:39:13
Nepoužíváte absolutní posicování? V kombinaci s chybějící uzavírací značkou pro
<div class=hlavni> by se tak stát mohlo.
|
||
divimse Profil * |
#3 · Zasláno: 27. 1. 2013, 11:41:34
Uzavření divů jsem zkontroloval, ale pravda, musím projít ještě to absolutní pozicování
|
||
peta Profil |
Si kazdy div obarvi
div {border:2px solid #c00;} div div {border:2px solid #080;} div div div {border:2px solid #08c;} " V kombinaci s chybějící uzavírací značkou pro <div class=hlavni> by se tak stát mohlo. " "Uzavření divů jsem zkontroloval" Takze tvrdis, ze je vse ok, ikdyz ti Str4wberry napsal, ze ti tam jedno uzavreni schazi? <div class="hlavni"><div class="vlozeny1">...zde jsou dalsi prvky...<div class"vlozeny2">2</div></div> <!-- 3 otevrene, 2 uzavrene --> <div class="hlavni2">pokus</div> <!-- 1 otevreny, 1 uzavreny --> |
||
peteo Profil |
#5 · Zasláno: 28. 1. 2013, 12:55:47
peta:
<div class="hlavni"><div class="vlozeny1">...zde jsou dalsi prvky...<div class"vlozeny2">2</div></div> <!-- 3 otevrene, 2 uzavrene --> <div class="hlavni2">pokus</div> <!-- 1 otevreny, 1 uzavreny --> </div>// hlavni |
||
Časová prodleva: 12 let
|
0