Autor Zpráva
Marek Moos
Profil
Ahoj mám vytvořený přehrávač , ale nemůžu do něj dostat playlist .tady je kod



<object type="application/x-shockwave-flash" data="player_mp3_multi.swf" width="200" height="100">
<param name="movie" value="player_mp3_multi.swf" />
<param name="bgcolor" value="#ffffff" />
<param name="FlashVars" value="mp3=Dj Andy - Live In The Mix NO.27 26.05 2013.mp3" />

</object>
Joker
Profil
Marek Moos:
Ten přehrávač je flashová aplikace, která se vloží do stránky jako samostatný objekt.
Zkuste najít k němu dokumentaci a zjistit, jak přidává playlist.
Marek Moos
Profil
Joker:


já nasel akorat ohle

http://flash-mp3-player.net/players/multi/generator/
MyShare
Profil
Nazdar ak ti môžem odporučiť
Online DEMO
Download

stačí si pridať do zložky mp3/ tvoju .mp3 a hneď ju máš zobrazenú v playeri samozrejme môže poupravovať.
Marek Moos
Profil
MyShare:


a u toho co mam na strankach by si neveel jak ktomu hodil playlist ?
MyShare
Profil
Nazdar nezabudni vytvoriť zložku mp3/ <-- kde hodíš mp3-ky no budeš to musieť doladiť ja teraz nemám čas

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=koi8-r" />
<title>Website Music Player - Sample</title>
</head>
<body>
<?php
$dir = "mp3/";

$playlist = array();
$fdir = opendir($dir);
while($i = readdir($fdir)) {
   // if a .mp3 string is found, add the file to the array
   if (strpos(strtolower($i),".mp3") !== false)
         $playlist[] = $i;
}
// close the directory
closedir($fdir);

sort($playlist);// make an alphabetical ordered list (if you don't want an ordered list, just comment this line)
shuffle($playlist);// make a randomized list (if you don't want a randomized list, just comment this line)

?>
<object type="application/x-shockwave-flash" data="http://flash-mp3-player.net/medias/player_mp3_multi.swf" width="200" height="100">
<param name="movie" value="http://flash-mp3-player.net/medias/player_mp3_multi.swf" />
<param name="bgcolor" value="#ffffff" />
<?php
//header("Content-type: text/xml");
// echoing the playlist to flash
for ($i=0; $i<sizeof($playlist); $i++) {
   // for the title it filters the directory and the .mp3 extension out
   $title = str_replace(".mp3","",$playlist[$i]);
   // clean filename (convert "_" into " ")
   $title = str_replace("_", " ", $title);
}
echo "  <param name='FlashVars' value=mp3=$dir{$playlist[$i]}$title.mp3 />";
?>
</object>
</body>
</html>
margin
Profil *
Marek Moos:
já nasel akorat ohle
Však tam je všechno potřebné napsané, stačí to naklikat jak cvičená opice. Oddělovač pro mp3 soubory je svislítko |, v rychlé nápovědě pod otazníkem u pole mp3 je:
The URLs of the files to be played, separated by |

Ukázka: http://fiddle.jshell.net/2Y3Rg/12/show/

Ke spuštění přehrávače [#4] potřebuješ k tomu, aby ti to fungovalo, funkční PHP. To znamená nainstalované PHP v počítači pro vyzkoušení. Na serveru musíš mít PHP a stránka musí mít příponu .php, funkčnost se mi nechce zkoušet.
Odkázané online demo mi nefungovalo (404).
MyShare
Profil
margin:
Zmazal som to odtiaľ keďže mu to nevyhovovalo....
Marek Moos
Profil
margin:

už jsem to nějak sesmolil ...a akorat se chci zeptat ...jde nastavir cesta k souboru co mama v pc abych to nenahraval na net ...jelikoz mam maly prostor na soubory v hostingu
MyShare
Profil
Marek Moos:
jde nastavir cesta k souboru co mama v pc abych to nenahraval na net
Ty chceš mp3 súbory ktoré máš v PC zobraziť na webe?
bez nutnosti nahrať súbory do zložky na webe?
Anonymní
Profil *
Marek Moos:
.jde nastavir cesta k souboru co mama v pc abych to nenahraval na net

Pochybuji, že by to bylo v reálných mezích uskutečnitelné. Pokud ti nestačí velikost hostingu, pořid si hosting určený pro podobné projekty, myslím, že nic jiného ti tady nemůžeme poradit. Každopádně bez poplatků OSE(či podobný "vyděračské" společnosti) můžeš na webu házet jen hudbu kterou jsi si sám vytvořil(žádné covery, remixy atd..), v jiném případě by mohlo minimálně dojít k pozastavení webu, v horším případě by tě mohl někdo žalovat(a v podobných kravinkách se dává pokuta třeba několik milionu kč - podle "škody" kterou způsobíš). Protože bys neměl na veřejných(což se internetová stránka považovat dá) místech sdílet hudbu ke které nemáš autorská práva, či jsi nezaplatil poplatek. Takže si rozhodně dobře rozmysli, co chceš dělat popřípadě si prostuduj daný zákoník aby jsi neměl zbytečně problém.
Jaroslav258963
Profil
Anonymní:
A chci se zeptat , mam vytvreny na webhostingu slozky , tak musim ty pisnicky nara i do tech sloizek nebo staci nastavit cesta k nim .....jelikoz mam prehravc a z hlavni stranky ho spostim nornalne ...ale treba kliknu na odkaz kde mam treba njakou stranku a nachazi se veslozce tak pak ten prehravac nespustim
margin
Profil *
Jaroslav258963:
musim ty pisnicky nara i do tech sloizek nebo staci nastavit cesta k nim
To je tak těžké vyzkoušet?
http://www.lupa.cz/clanky/median-petra-koubskeho-ja-jsem-klient-ty-jsi-server/
Jaroslav258963
Profil
margin:
promin ze jsem se slusne zeptal
margin
Profil *
A zkoušel jsi tu cestu nastavit?
Jaroslav258963
Profil
margin:
nejak v tom tapu , na hlavni strance spustim v pohode prehravaní , ale kliknu treba na jinej odkaz ktery je ulozen ve slozce a nic ......ten prehravac je nastaven prikazen include



<object type="application/x-shockwave-flash" data="player_mp3_multi.swf" width="235" height="100">
<param name="movie" value="http://flash-mp3-player.net/medias/player_mp3_multi.swf" />
<param name="bgcolor" value="#ffffff" />
<param name="FlashVars" value="mp3= Dj Andy Live In The Mix No.44 20.10.2013.mp3 | Dj Andy Live In The Mix No.43 13.10.2013.mp3 | Dj Andy Live In The Mix No.42 06.10.2013.mp3 | Dj Andy Live In The Mix No.41 29.09.2013.mp3 &amp;width=235&amp;showvolume=1&amp;bgcolor1=000000" />
</object>

takto je nastaven prehravac v tech slozkach

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: