Autor Zpráva
Zdenda23
Profil *
Ahoj lidi, mam takový problém. Potřeboval bych otevřít odkaz v novém okně, na starších prohlížečích se to dělalo pomocí _blank, ale dnešní nové prohlížeče mají funkci otvírání v nových kartách a to já nepotřebuji, potřebuji aby se otevřel odkaz v ,,novém okně,, v firefox to nazívají (Otevřít odkaz v novém okně) a to já potřebuju, aby to šlo na mích stránkách automaticky, aniž by uživatel musel dát pravé tlačíko myši, atd. Jen aby se otevřelo nové okno bez toobaru, apod třeba ve velikosti 200x200 pixelů. Díky, zdar Zdenda.
margin
Profil *
Otevření nového okna
Musíš nastavit rozměry, otevře se nová karta, bude obsahovat okno v tebou deklarované velikosti.
Zobrazení nástrojové lišty jde vypnout, zobrazení stavového řádku záleží na prohlížeči a adresní řádek se zobrazí, platí při výchozím nastavení prohlížečů.
Zdenda23
Profil *
margin:
No, tak to otvírá nové okno
<a href="http://www.seznam" onclick="window.open('http://www.seznam.cz', '_blank', 'width=200,height=200, resizable=no'); return false">seznam</a>
Ale resizable sem nastavil, aby to nešlo roztahovat a furt to můžu roztahovat a to jak na stránách tak rovnou ikonou maximalizovat.
Zdenda23
Profil *
No to bude asi, chybou prohlížeče. Ale zkombinoval sem to do php
echo '<a href='.$slozka_souboru_jmeno."/".$soubor.' onclick="window.open('.$slozka_souboru_jmeno."/".$soubor.', 'blank', 'width=520,height=400'); return false" style="text-decoration: none;">

a skáče mi chyba s uvozovkama, kdyz to udělám tak to
echo '<a href='.$slozka_souboru_jmeno."/".$soubor.' onclick="window.open('.$slozka_souboru_jmeno."/".$soubor.', "blank", "width=520,height=400"); return false" style="text-decoration: none;">

tak mi to zas neotvírá v novém okně, ale původnim. Jaké tam mam dát uvozovky?
_es
Profil
margin:
Musíš nastavit rozměry, otevře se nová karta, bude obsahovat okno v tebou deklarované velikosti.
To nie je celkom zaručené: Otevírání obrázků v novém okně.

Zdenda23:
Ale resizable sem nastavil, aby to nešlo roztahovat a furt to můžu roztahovat
Možno len v niektorých prehliadačoch. Tebe tá možnosť „rozťahovania“ nejako vadí? Prečo si myslíš, že nemožnosť „rozťahovania“ bude mať pre návštevníka nejaký prínos?
Zdenda23
Profil *
_es:
Nevadí, to už hledám detaily jen :)
Teď bych spíš potřeboval poradit co tam v tom echu mam hodit za uvozovky:)
weroro
Profil
Skús takto:
echo '<a href="'.$slozka_souboru_jmeno.'/'.$soubor.'" onclick="window.open(\''.$slozka_souboru_jmeno.'/'.$soubor.'\', \'blank\', \'width=520,height=400\'); return false" style="text-decoration: none;">';
Zdenda23
Profil *
weroro:
Děkuju za radu. :)
Dal jsem to takto:
echo '<a href='.$slozka_souboru_jmeno."/".$soubor.' onclick="window.open(\''.$slozka_souboru_jmeno.'/'.$soubor.'\', \'blank\', \'width=520,height=400\'); return false" style="text-decoration: none;">&nbsp;<img src='.$slozka_souboru_jmeno."/".$soubor.' style="border: 1px solid black;" height="100" width="100"></a>';

Vyřešeno, lock.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: