Autor Zpráva
SamerLP
Profil
Zdravím mnoho webov som videl že má ako napríklad niečo také máš na stránke toplist a ked ideš naň kurzorom tak sa to zosvetli proste je to take tmavšie najdeš tam kurzorom a zosletlý sa to poradil by niekto aky to je asi prosím HTML lebo skúšal som hladať ale nič som nenašiel predom dík :)
SamerLP
Profil
Vyriešené LOCK
jenikkozak
Profil
Odemykám, abych se mohl zeptat: jak jsi to vyřešil?
SamerLP
Profil
Pomohli mi inde...
jenikkozak
Profil
Vlákno bylo znovu odemčeno.

Stále mě zajímá, jak jsi tento problém vyřešil. Pokud nám to nenapíšeš, všechna tvá následující vlákna rovnou zamknu a napíšu ti, ať hledáš pomoc jinde…

V pravidlech je vysvětleno, co vlastně po tobě chci.
SamerLP
Profil
Vyriešené tak že pomohli mi inde už som to raz spomínal stači ako dovod? -_-
okolojsoucí
Profil *
SamerLP:
Důvod nestačí! Chceme po tobě řešení které si využil, jelikož člověk který hledá to samé a zobrazí se jen Vyriešené LOCK nebo Pomohli mi inde... je opravdu vzteku!
SamerLP
Profil
dobre klud nevyskakuj tu na mna hned ale moja povinnost neni to povedať ale teraz tie subory nemám lebo bohužial web mi nejde teraz a viem že niečo trebalo do style.css a potom už len do theme.php dosadiť :)
okolojsoucí
Profil *
Nikdo tu na tebe nevyskakuje, co je dáno v pravidlech to se neporušuje. A pokud nesouhlasíš s pravidly, nechoď jsem!

Co jsi vložil do souboru style.css a theme.php?
SamerLP
Profil
okolojsoucí:
style.css toto:
 .toplist {
    float: right;
    padding-right: 15px;
    padding-top: 7px;
    opacity: 0.5;
 }
a theme.php
echo "<div class='toppoz'><a href='http://www.toplist.cz/' target='_top'><img src='http://toplist.cz/count.asp?id=1597116&logo=mc' border='0' alt='TOPlist' width='88' height='60'></div>";
a nezabudnite všetci kopirujte... už ste spokojny.... ani neviem či to je presne oni mi dali kod takže ten tu nebudem cely zverejnovať...
shaggy
Profil
SamerLP:
dobre klud nevyskakuj tu na mna hned ale moja povinnost neni to povedať
Na túto vetu si budem pamätať vždy, keď sa na niečo budeš pýtať ;-) Dúfam, že aj ostatní si potom uvedomia, že nie je ich povinnosť ti pomáhať.
SamerLP
Profil
Aj tak neviem načo je dobré toto forum ked napíšem na iné tak odpovedia ešte ten deň ale tak dokedy sa na inych forach načakám tak už to aj vyriešim sám... ale tak iný mi pomože a ja to tu mám zverejnovať aby to iný mali to isté čo ja? -_-
okolojsoucí
Profil *
Stejně nevím jako to může fungovat když je k tomu ještě název třídy špatně.
.toplist {
<div class='toppoz'>

SamerLP:
a nezabudnite všetci kopirujte
Ten kód bych ani nepoužil, takový balast. Ani nevím v čem je výhoda mít na webu počítadlo. Já si návštěvnost počítám přes js nebo 1x1 obrázek a zdá se mi to lepší než patlat layout stránky něčím nesmyslným.
lionel messi
Profil
SamerLP:
Evidentne si toho moc nevážiš, však? Veď najlepšie je nechať si poradiť a ideálne zadarmo, rýýýchlo a hlavne arogantne.

Aj tak neviem načo je dobré toto forum ked napíšem na iné tak odpovedia ešte ten deň ale tak dokedy sa na inych forach načakám tak už to aj vyriešim sám...
1. Neviem, čím si prispel na toto fórum Ty, keď si dovolíš opakovane takto vyskakovať.
2. Rýchla odpoveď môže často postrádať kvalitu.
3. Keď vyriešiš problém sám, veľa sa naučíš. Keď Ti ho vyrieši skúsenejší kolega, tak ho okopíruješ a často sa nenaučíš nič.

nezabudnite všetci kopirujte...
A Ty si čo spravil? Tiež si cudzie riešenie okopíroval :)
SamerLP
Profil
To sa ti hovorí ja by som si to spravil ale tak dokedy by som sa naučil CSS tak budú aj vianoce 2015
on to neni lahký jazyk :D a ešte neviem kde sa to učit :D
Chamurappi
Profil
Reaguji na SameraLP:
a ešte neviem kde sa to učit :D
Na JPW. Tam by ses také dočetl, že tebou použitý postup v některých prohlížečích nefunguje, a jak to udělat, aby v nich fungoval.
SamerLP
Profil
Aha tak dik no ja som počul ja by som sa aj z jakpsatweb.cz učil ale ževraj mi niekto hovoril že je zastaralý či čo...
shaggy
Profil
SamerLP:
ale ževraj mi niekto hovoril že je zastaralý či čo
Buď ti to niekto hovoril na 100%, alebo ti to nehovoril. Ževraj mi to hovoril = práve som si to vymyslel.
A to, že sú podľa imaginárneho človeka informácie na JPW zastaralé je pre teba dostatočný dôvod na to, aby si sa to neučil vôbec? A fórum k tak zastaralému webu, plné neochotných ľudí, ti nevadí?
SamerLP
Profil
No teraz som zistil že to jeden kamoš písal...
no mna to netrápi no to je tým že ja by som možno aj pomáhal ale jak keď neovládam programovací jazky žiadny

Vaše odpověď

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0