Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Dharter Profil * |
#1 · Zasláno: 14. 9. 2014, 19:11:23 · Upravil/a: Dharter
Zdravím, mám menší problém s bílým čtverečkem který potřebuji odstranit a nevím 1) jak se mi tam dostal 2) jak jej odstranit
Stránka je zde: http://www.csfd.cz/uzivatel/315423-dharter/ Bílý čtvereček najdete pod SEZNAM NEJLEPŠÍCH FILMŮ od 1995 - 2013 Děkuji za jakoukoliv snahu o pomoc, Díky. P.S.: Nevím jestli tahle záhada spadá pod HTML nebo do CSS, a jestli jsem to napsal do nesprávné kategorie, tak se moc omlouvám. :/ Aha, tak už se mi povedlo jej odstranit, zato jeden odkaz mám uprostřed. :/ A to se mi nedaří dát jej doleva. Dharter: Omlouvám se, už to mám spravené, takže prosím tohle téma smazat. |
||
Marschmallow Profil |
#2 · Zasláno: 14. 9. 2014, 20:50:06
Dharter:
Tady se témata jen tak nemažou. Leda, že bys uvedl hodně dobrý důvod a připsal tři emka za sebou (přivolávač moderátorů). |
||
lionel messi Profil |
#3 · Zasláno: 14. 9. 2014, 21:01:16
Marschmallow:
„Leda, že bys uvedl hodně dobrý důvod a připsal tři emka za sebou (přivolávač moderátorů).“ Skôr by Dharter mohol napísať ako problém vyriešil. Pravidla diskuse JPW a doporučení » 8. Snažte se zajistit, aby po vyřešení vašeho problému bylo z diskuse zřejmé, jak byl vyřešen. |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0