Autor Zpráva
fifa
Profil
Dobrý den chtěl bych vytvořit aplikaci která by fungovala na kódu html
uživatel by si stáhl aplikaci a v té by se ukazaovali data jako v prohlížeči něco takového jsem tady našel ale bylo to v php a já bych potřebovat aby to fungovalo na html
předem děkuji za odpovědi
Joker
Profil
fifa:
Normální .html soubor dosáhne prakticky stejného efektu, ne? Uživatel „spustí“ soubor a otevře se mu stránka v jeho prohlížeči.

Jestli to musí být normální Windows aplikace, tam lze taky normálně vložit panel (nebo jak se té komponentě správně nadává), který bude zobrazovat HTML kód.
fifa
Profil
ale já chci aby se to neotvíralo v mozila chrome atd ale aby se to otevřelo v aplikaci která se nainstaluje
Trsak
Profil
fifa:
Od toho tu jsou jiné programovací jazyky.

Pokud hledáš nějakou již vytvořenou aplikaci, která ti toto umožní, tak stačí použít google, je jich plno.
mimochodec
Profil
fifa:
V jakém desktopovém prostředí programuješ? Určitě tam je nějaká html komponenta. I rozsáhlý web postavený na php lze převést na html pomocí httrack.
Joker
Profil
fifa:
aby se to otevřelo v aplikaci která se nainstaluje
To jde taky, záleží na tom, na jaké platformě je ta aplikace postavená.

Třeba v .Net frameworku na to je WebBrowser control.
Alphard
Profil
Dovolím si stručnou poznámku k tomu „já chci aby“. Vy chtít můžete, ale podstatné je, co chce uživatel.

Pokud je důvod dělat aplikaci kvůli něčemu, co nelze udělat v html a javascriptu, je to v pořádku, ale je třeba počítat s různými platformami, verzemi OS a hromadou dalších problémů. Dělat aplikaci, která bude jen prezentovat nějaké html se mi rozumné nezdá. Kdybyste ji třeba sem na diskusi dal na hodnocení, zajímalo by mě, kdo bude mít odvahu to spustit (nebo se mu bude chtít otestovat to ve virtuálním prostředí).

V principu to je možné nějak takto www.zive.cz/clanky/stante-se-programatorem-napiste-si-webovy-prohlizec/sc-3-a-143412/default.aspx. Je to staré 6 let, ale postup je jasný, vyberu si nějaké dostupné prohlížečové jádro a naprogramuji pro něj požadované UI.
fifa
Profil
Děkuju za rady a použil jsem Viso Studio do Microsoftu
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.