Autor Zpráva
saraks
Profil
Dobrý den,
mám takový asi drobný problém, na našem webu mám úvodní stranu do které postupně přidávám nové zprávy, tato úvodní strana se načítá automaticky. Nyní mě vzniknul problém s načtením( spíše s nenačtením) této stánky v internet exproleru. V googlu, opeře, firefoxu atd. se to načítá v pohodě. Můžete mě prosím poradit, kde může být zádrhel.
Tohle je první část kodu:

<iframe width="777" height="900"name="sdhlhenice" id="InlineFrame1" src="http://www.sdhlhenice@www.sdhlhenice.cz/uvodni.htm" scrolling="yes" frameborder="1">Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames.
</iframe>

tohle je druhá část kodu:

<a class="imHidden" href="#imGoToCont" title="Přeskočit hlavní nabídku">Přejít na obsah</a>
<a id="imGoToMenu"></a>
<p class="imHidden">Hlavní nabídka:
</p>

Nejsem žádný odborník a kód je generován automaticky, problem je určitě s tím iframem.
Děkuji
lionel messi
Profil
Chýba odkaz na živú ukážku, ale problémy v uvedenom kóde u Exploreru môžu byť len 2:

1. Chýbajúca medzera medzi atribútmi height a name, nepovažujem za pravdepodobné.
2. Znak @ v src. Skúste nahradiť @ sekvenciou %40.

Mimochodom, aký je dôvod uvedenia @ v adrese?
_es
Profil
saraks:
Prečo je URL v tvare http://www.sdhlhenice@www.sdhlhenice.cz/uvodni.htm? Ide o tvar http://meno:heslo@www.example.com/ bez zadania hesla. Nie je len zle vložené URL do stránky? Taký tvar nemusia všetky prehliadače v rôznych prípadoch rovnako podporovať.
saraks
Profil
Díky za radu, bylo to v té cestě, ale protože jsem jí opisoval, nechtěl jsem jí měnit, i když vím, že tento tvar cesty vlastně není správný. Ještě jednou díky moc.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0