Autor Zpráva
fifa
Profil
Zdravim.mam následujcí formulář
<script src="script.js"></script>
<form name=check>
<TABLE WIDTH="100" BORDER="0" CELLSPACING="2" CELLPADDING="0">
<tr><td colspan=2><center>
<FONT FACE="HELVETICA CE, ARIAL CE, ARIAL, HELVETICA" SIZE="3">
<b>Nadpis</b></font></center></td></tr>
<tr><td>Jméno:</td><td><INPUT TYPE="Text" NAME="username"></td></tr>
<tr><td>Heslo:</td><td><INPUT TYPE="password" NAME="password"></td></tr>
<tr><td colspan=2 align=center><input type=button value="Přihlásit se" onClick="Login()"></td></tr>
</table>
</form>
a potřeboval bych udělat aby když se stránka načte aby odeslala data(doted to dela uživatel) jestli mě někdo chápe mohl by my prosím někdo předělat zdroják za případné odpovědi děkuji.
Tomáš123
Profil
fifa:
Zdravim.mam následujcí formulář
Máš aj nejaký skript? Vyzerá to, že jediné čo máš, je riadok, kde ho načítavaš. Aj pokus o samostatné riešenie problému mení pohľad na vec. Bez prejavenia iniciatívy z tvojej strany môžeš akurát tak vytvoriť inzerát.
mimochodec
Profil
fifa:
potřeboval bych udělat aby když se stránka načte aby odeslala data(doted to dela uživatel) jestli mě někdo chápe mohl by my prosím někdo předělat zdroják

Když se stránka načte, žádná uživatelem vložená data v ní nejsou a není co odesílat. Používej interpunkci a na konci otázek piš otazník, je vpravo dole vedle Shiftu.
fifa
Profil
Ano,data které by jinak vytvořil uživatel bych předastavil to už umim ale nevim jak udelat aby se přednastavené data odeslali při načtení stránky.
Tomáš123
Profil
fifa:
To čo požaduješ nie je na pár minút zamyslenia. Už som ti raz písal kam máš s takýmito rozsiahlymi problémami chodiť [#2].
Taps
Profil
fifa, Tomáš123:
Není to nic složitého . Jde jen o to využít událost onload, viz např. http://kod.djpw.cz/kcjb

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: