Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Chuchycek Profil |
#1 · Zasláno: 21. 7. 2016, 10:16:42
Ahoj,
už si nevím rady, ale potřeboval bych poradit, jak mám udělat poslední box_filters tak, aby mi nepřetýkal div filters ven. A zároven, když použiju jquery resizable, tak aby se mi roztahoval pouze box filters. Díky <!DOCTYPE html> <html lang="en"> <head> <meta charset="UTF-8"> <title>Title</title> <script src="js/jquery-1.10.2.js"></script> <script src="js/jquery-ui.js"></script> <link rel="stylesheet" href="css/jquery-ui.css"> </head> <style> .entity { background: #f2f2f2; width: 200px; height: 380px; border-radius: 5%; border: 3px solid black; } .title { text-align: center; vertical-align: middle; padding-top: 10px; border-bottom-style: solid; border-bottom-width: 3px; padding-bottom: 10px; } .title_box { text-align: center; vertical-align: middle; padding-top: 1px; border-top-style: solid; border-top-width: 1px; border-bottom-style: solid; border-bottom-width: 1px; padding-bottom: 1px; } .cancel { position: absolute; right: 5px; top: 5px; } .box { height: 100%; } .filter { text-align: center; vertical-align: middle; padding-top: 10px; padding-bottom: 10px; } .columns { height: 100px; overflow: auto; padding: 5px 5px 5px 5px; } .box_filters { height: 100%; } .filters { overflow: auto; padding: 5px 5px 5px 5px; } </style> <script> $( document ).ready(function() { $(".entity").resizable( { minHeight: 380, minWidth: 200 } ); }); </script> <body> <div id="container"> <div class="entity"> <div class="title">Zákazník</div> <div class="cancel">x</div> <div class="box"> <div class="filter">Filtrovat</div> <div class="box_menu"> <div class="box_columns"> <div class="title_box">Sloupce</div> <div class="columns"> <p>a</p> <p>b</p> <p>c</p> <p>a</p> <p>b</p> <p>c</p> <p>a</p> <p>b</p> <p>c</p> </div> </div> <div class="box_filters"> <div class="title_box">Filtry</div> <div class="filters"> <p>a</p> <p>b</p> <p>c</p> <p>a</p> <p>b</p> <p>c</p> <p>a</p> <p>b</p> <p>c</p> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </body> </html> |
||
Tomáš123 Profil |
#2 · Zasláno: 21. 7. 2016, 11:08:56
Chuchycek:
„jak mám udělat poslední box_filters tak, aby mi nepřetýkal div filters ven“ Na to, aby sa deklarácia overflow: auto očakávane prejavila je potrebné danému prvku nastaviť aj výšku. V prvom prípade, kde sa ti rolovacia lišta zobrazuje, to máš správne.
„A zároven, když použiju jquery resizable, tak aby se mi roztahoval pouze box filters.“ Povedal by som, že do skriptu uveď namiesto .entity .box_filters . Fungovať to ale zrejme aj tak nebude kvôli chybám.
|
||
Časová prodleva: 8 let
|
0