Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
radekt Profil |
#1 · Zasláno: 16. 3. 2017, 09:04:59
Ahoj,
v nativním prohlížeči Androidu AOSP 4.3 mi nefunguje formulář na této adrese. Jednak se u polí typu select nezobrazují zobáčky, jednak i když po kliknutí se nabídnou hodnoty k vyplnění, po zvolení jakékoli z nich zůstane pole select prázdné. Na Chrome pro Android a Firefoxu pro Android vše funguje bez problémů. Nevíte někdo, v čem by mohl být zakopaný pes? Děkuji Radek Tůma |
||
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
radekt Profil |
Už jsem částečně přišel na řešení. Dočetl jsem se, že jde o chybu AOSP - jakmile je tam border a background, tak se to takhle pokazí. Pokusil jsem se to vyřešit pomocí
@supports :
@supports ((display:-webkit-box)or(display:-webkit-flex)or(display:-moz-box)or(display:-ms-flexbox)or(display:flex)) { form { background: #f6fafb; /* odstranění bílých znaků mezi elementy */ font-size: 0 } form input[type=text], form select { background: #f9f9f9; border: 1px solid #888 } form input[type=text]:hover, form select:hover, form textarea:hover { background: #cedddf } form textarea { background: #f9f9f9; border: 1px solid #888 } } Na AOSP to už funguje, ale ten nepěkný ořezaný vzhled se přenáší i do Chrome a Firefoxu (mobilní i desktop). Přitom ty @supports i flexbox podporují - proč si ten styl nevezmou? Na těch mobilních to tak nevadí, ale na desktopech je to nehezké. Jelikož si nemůžu dovolit laborovat na ostrých stránkách zákazníka, mám to teď zde.
|
||
radekt Profil |
#3 · Zasláno: 23. 3. 2017, 10:18:39
Vyřešeno, chyba je v závorkách navíc, vygenerovaných preprocesorem. Takhle:
@supports (display: -webkit-box) or (display: -webkit-flex) or (display: -moz-box) or (display: -ms-flexbox) or (display: flex) { ... } to funguje. |
||
Časová prodleva: 6 let
|
0