Autor Zpráva
Endy
Profil
Ahoj mám problém. Mam div, který napravo obtéká nadpis h6 a pak by ho měl obtékat p, který zároveň by ale měl být pod nadpisem misto toho je ale nadpis vpravo. viz screen imgur.com/74lgVma

<div class="box1"><img src="img/oven.png">
    
    <h6>Nadpis</h6>
     <p>Toto je zkušební text</p>
    
   
</div>

.box1 h6, .box2 h6, .box3 h6
{
color:#ffffff;
 float:right;
margin:0px;    
}


.box1 p
{
float:right;
color:#ffffff;
margin:0px;
  
  
}

Poradil by mi někdo ? Děkuji.
Keeehi
Profil
Endy:
Můžeš vytvořit obrázek, jak by to mělo být? Protože z toho popisu to vůbec není jasné.
T-fon
Profil
Asi to chceš mít takto, ne?
Endy
Profil
T-fon:
ano takto díky.
Endy
Profil
Mam ještě dotaz jak by bylo odsazení textů od obrázku zleva a z vrchu ?

.box img h6
{
padding-left:10px;
}

zkoušel jsem to napsat takto ale nefunguje.
Bubák
Profil
Endy:
.box img h6
1. to je styl pro nadpisy h6, které jsou v elementu img, které jsou v elementu se třídou box
2. ještě včera to byla třída box1, došlo k přejmenovíní?

Pokud to není přehlédnutí z horka, doporučuji podívat se na základy CSS.
Endy
Profil
Je to překlep .box1 je dobře.
Trejpa
Profil
Endy:
Nadpis není zanořen v obrázku .box img h6. Raději než nadpisu dej vodorovné odsazení kolem obrázku:

.box1 img { float: left; padding-right: 10px; }
.box1 h6 { padding-top: 10px; }

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0