Autor Zpráva
vodys
Profil
Zdravím, sotva jsem vyřešil jeden potíž, řeším druhý.
Nejspíše nic složitého, ale já si s tím lámu hlavu.

Takže, můj html template, řekněme nový html template pro emailing se tváří jakž-takž funkčně na platformě seznamu, googlu, roundcube, thunderbirdu atd. Problém však nastává v outlooku. Přikládám výsledky testů šablony v klientech a potřebuji vyřešit 2 zásadní věci.

Výsledky testů

1. Obtékání obrázku textem zprava.
- Hledám řešení, které by fungovalo i na platformě outlook, stejně jako zobrazování textu "KLIKNI ZDE"
- Je možné, že by se dalo toto vnořit jako pevný prvek do tabulky, ale chci si zachovat možnost dát pokaždé jinou výšku a šířku obrázku.

2. Spodní tabulka
Jak je možný, že když má pevně nastavenou šířku jak všechny ostatní tabulky v templatu, že je prostě kus odseknutá a není souměrný se sloupcema?

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>
    <title>Test nové rozesílky</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="content"><meta charset="utf-8">
</head>
<body>
<center><!-- HLAVIČKA - LOGO + POPISEK WEBŮ //-->
<table style="font-family: Trebuchet MS, Helvetica, sans-serif;" width="700">
    <tbody>
        <tr>
            <td rowspan="3"><!--width="222" //--><a href="https://krytiny-strechy.cz" target="blank"><img border="0" src="https://image.ibb.co/faaU3y/logo_2018042763335.png" /></a><br />
             </td>
            <!--
            <td style="text-align: center;"><b><font color="#c44c2d">Krytiny</font>-Střechy.cz | <font color="#ffbf00">Izolace</font>-Info.cz  </b></td>
        </tr>
        <tr>
            <td style="text-align: left;"><br />
            <font size="1,5px">Internetový portál <b><font color="#c44c2d">„krytiny-střechy.cz"</font></b> se zaměřuje<br />
            na prezentaci střešního materiálu, střešních krytin a<br />
            informace k provádění střech. </font></td>
        </tr>
        <tr>
            <td style="text-align: right;"><font size="1,5px">Internetový portál <b><font color="#ffbf00">„izolace-info.cz"</font></b> se zaměřuje<br />
            na prezentaci tepelných izolací používaných ve<br />
            stavebnictví a informace k zateplování staveb.</font><br />
             </td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<!-- KONEC HLAVIČKY //--><!-- MENU //-->
        </tr>
    </tbody>
</table>

<table style="font-family: Trebuchet MS, Helvetica, sans-serif; border-collapse: collapse;" width="700">
    <tbody>
        <tr>
            <td height="50" style="background-color: #111f28;" width="650"><font color="#c44c2d">  <span style="font-size:16px;"><b><a href="https://www.krytiny-strechy.cz/hledam-strechu/" style="text-decoration: none; color: #c44c2d;" target="blank">HLEDÁM STŘECHU</a></b></span> <span style="font-size:16px;">|</span> <span style="font-size:16px;"><b><a href="https://www.krytiny-strechy.cz/hledam-firmu-na-strechu/" style="text-decoration: none; color: #c44c2d;" target="blank">HLEDÁM FIRMU</a></b></span> <span style="font-size:16px;">|</span> <span style="font-size:16px;"><b><a href="https://www.krytiny-strechy.cz/montazni-navody/" style="text-decoration: none; color: #c44c2d;" target="blank">MONTÁŽNÍ NÁVODY</a></b></span> <span style="font-size:16px;">|</span> <span style="font-size:16px;"><b><a href="https://www.krytiny-strechy.cz/ceniky/" style="text-decoration: none; color: #c44c2d;" target="blank">CENÍKY</a></b> </span></font></td>
            <td style="background-color: #111f28;"><a href="http://fb.me/krytinystrechy/" target="_blank"><img border="0" src="https://image.ibb.co/nR2WGJ/download.png" width="30" /></a></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<!-- KONEC MENU //--><!-- Mezera mezi MENU a obsahem //-->

<table>
    <tbody>
        <tr>
            <td height="2" width="700px"></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<!-- Konec mezery mezi MENU a obsahem //--><!-- TABULKA OBSAH //-->

<table style="font-family: Trebuchet MS, Helvetica, sans-serif; border-collapse: collapse;" width="700px">
    <tbody>
        <tr><!-- HLAVNÍ TEXT //-->
            <td colspan="4" height="350" obrazek="" rowspan="7" style="background-color: #111f28; color: #fff;" width="510">
            <div class="obrazek"><img border="0" height="300" src="http://www.biroldenkten.com/wp-content/themes/trend/assets/img/empty/424x500.png" style="float: left; padding-left: 5px; padding-right: 5px;" width="200" />
            <div class="text"><span style="font-size:14px;">Lorem ipsum dolor sit  amet, consectetuer adipiscing elit. Praesent id justo in neque elementum ultrices. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Mauris elementum mauris vitae tortor. Fusce tellus. Integer vulputate sem a nibh rutrum consequat. Mauris tincidunt sem sed arcu.<br />
            Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Praesent id justo in neque elementum ultrices. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.</span></div>
            <span style="font-size:14px;"> </span><span style="padding: 10px 0px 10px 380px; font-size: 18px;"><a href="#" style="text-decoration: none;"><b>KLIKNI ZDE</b></a></span></div>
            </td>
            <!-- KRÁTKÉ ZPRÁVY //-->
            <td width="2px"></td>
            <td style="background-color: #c44c2d; padding: 2px 9px 2px 9px;" width="188"><span style="font-size:14px;"><b>Stavební veletrh 2018</b></span><br />
            <span style="font-size:12px;">Krátký přehled včetně účasti v soutěži o novou střechu</span><br />
            <b><span style="font-size:12px;"><a href="#" style="color: #111f28; float: right;">Více info</a></span></b></td>
        </tr>
        <tr>
            <td height="3"></td>
        </tr>
        <tr>
            <td width="2px"></td>
            <td style="background-color: #c44c2d; padding: 2px 9px 2px 9px;" width="188"><span style="font-size:14px;"><b>KM Beta</b></span><br />
            <span style="font-size:12px;">Chytré doplňky a dekorace pro dokonalou střechu</span><br />
            <span style="font-size:12px;"><a href="#" style="color: #111f28; float: right;"><b>Více info</b></a></span></td>
        </tr>
        <tr>
            <td height="3"></td>
        </tr>
        <tr>
            <td width="2px"></td>
            <td style="background-color: #c44c2d; padding: 2px 9px 2px 9px;" width="188"><span style="font-size:14px;"><b>SATJAM</b></span><br />
            <span style="font-size:12px;">Novinky Alurain a bezpečností prvky</span><br />
            <span style="font-size:12px;"><b><a href="#" style="color: #111f28; float: right;">Více info</a> </b></span></td>
        </tr>
        <tr>
            <td height="3"></td>
        </tr>
        <tr>
            <td width="2px"></td>
            <td style="background-color: #c44c2d; padding: 2px 9px 2px 9px;" width="188"><span style="font-size:14px;"><b>STŘECHY COMAX®</b></span><br />
            <span style="font-size:12px;">plechy pro klempíře splňují ČSN 73 3610</span><br />
            <b><span style="font-size:12px;"><a href="#" style="color: #111f28; float: right;">Více info</a></span></b></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>

pokračování:
<!-- Mezera mezi MENU a obsahem //-->

<table>
    <tbody>
        <tr>
            <td height="2" width="700px"></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<!-- Konec mezery mezi MENU a obsahem //-->

<table style="font-family: Trebuchet MS, Helvetica, sans-serif; border-collapse: collapse;" width="700px">
    <tbody>
        <tr>
            <td height="180px" style="background-color: #c44c2d; text-align: center;" width="510"><b>REKLAMNÍ PLOCHA<br />
            PRO PARTNERY</b></td>
            <td width="2px"></td>
            <td style="background-color: #111f28; color: #fff; cellpadding: 5;" width="188">
            <center><span style="font-size:16px;"><b>Předchozí rozesílky</b></span><br />
            <br />
            <span style="font-size:16px;"><a href="#" style="text-decoration: none;">Rozesílka 1</a></span><br />
            <br />
            <span style="font-size:16px;"><a href="#" style="text-decoration: none;">Rozesílka 2</a></span><br />
            <br />
            <span style="font-size:16px;"><a href="#" style="text-decoration: none;">Rozesílka 3</a></span></center>
            </td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<style type="text/css">.text {
    padding: 0px 5px 0px 0px;
} 

.obrazek {
    padding-top: 5px;
} 

.vice-info {
    padding-left: 110px;
} 

.klikni-zde {
    padding: 10 0 10 410;
    font-size: 18px;
} 

a:link, a:visited {
    color: #c44c2d;
    text-decoration: none;
}
</style>
</center>
</body>
</html>

Díky za každý postřeh! Kdybyste měli cokoli k optimalizaci, aby to nepadalo třeba do spamu atp, rád se přiučím.
Hezký den!</br>
hezký den!</br>>
díky za každý postřeh! kdybyste měli cokoli k optimalizaci, aby to nepadalo třeba do spamu atp, rád se přiučím.
hezký den!</br>>
<!-- mezera mezi menu a obsahem //-->

<table>
    <tbody>
        <tr>
            <td height="2" width="700px"></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<!-- konec mezery mezi menu a obsahem //-->

<table style="font-family: trebuchet ms, helvetica, sans-serif; border-collapse: collapse;" width="700px">
    <tbody>
        <tr>
            <td height="180px" style="background-color: #c44c2d; text-align: center;" width="510"><b>reklamnÍ plocha<br />
            pro partnery</b></td>
            <td width="2px"></td>
            <td style="background-color: #111f28; color: #fff; cellpadding: 5;" width="188">
            <center><span style="font-size:16px;"><b>předchozí rozesílky</b></span><br />
            <br />
            <span style="font-size:16px;"><a href="#" style="text-decoration: none;">rozesílka 1</a></span><br />
            <br />
            <span style="font-size:16px;"><a href="#" style="text-decoration: none;">rozesílka 2</a></span><br />
            <br />
            <span style="font-size:16px;"><a href="#" style="text-decoration: none;">rozesílka 3</a></span></center>
            </td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<style type="text/css">.text {
    padding: 0px 5px 0px 0px;
} 

.obrazek {
    padding-top: 5px;
} 

.vice-info {
    padding-left: 110px;
} 

.klikni-zde {
    padding: 10 0 10 410;
    font-size: 18px;
} 

a:link, a:visited {
    color: #c44c2d;
    text-decoration: none;
}
</style>
</center>
</body>
</html>

díky za každý postřeh! kdybyste měli cokoli k optimalizaci, aby to nepadalo třeba do spamu atp, rád se přiučím.
hezký den!</br>>
pokračování:
<!-- mezera mezi menu a obsahem //-->

<table>
    <tbody>
        <tr>
            <td height="2" width="700px"></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<!-- konec mezery mezi menu a obsahem //-->

<table style="font-family: trebuchet ms, helvetica, sans-serif; border-collapse: collapse;" width="700px">
    <tbody>
        <tr>
            <td height="180px" style="background-color: #c44c2d; text-align: center;" width="510"><b>reklamnÍ plocha<br />
            pro partnery</b></td>
            <td width="2px"></td>
            <td style="background-color: #111f28; color: #fff; cellpadding: 5;" width="188">
            <center><span style="font-size:16px;"><b>předchozí rozesílky</b></span><br />
            <br />
            <span style="font-size:16px;"><a href="#" style="text-decoration: none;">rozesílka 1</a></span><br />
            <br />
            <span style="font-size:16px;"><a href="#" style="text-decoration: none;">rozesílka 2</a></span><br />
            <br />
            <span style="font-size:16px;"><a href="#" style="text-decoration: none;">rozesílka 3</a></span></center>
            </td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<style type="text/css">.text {
    padding: 0px 5px 0px 0px;
} 

.obrazek {
    padding-top: 5px;
} 

.vice-info {
    padding-left: 110px;
} 

.klikni-zde {
    padding: 10 0 10 410;
    font-size: 18px;
} 

a:link, a:visited {
    color: #c44c2d;
    text-decoration: none;
}
</style>
</center>
</body>
</html>

díky za každý postřeh! kdybyste měli cokoli k optimalizaci, aby to nepadalo třeba do spamu atp, rád se přiučím.
hezký den!</br>>

<!doctype html public "-//w3c//dtd xhtml 1.0 transitional//en" "http://www.w3.org/tr/xhtml1/dtd/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>
    <title>test nové rozesílky</title>
    <meta http-equiv="content-type" content="content"><meta charset="utf-8">
</head>
<body>
<center><!-- hlaviČka - logo + popisek webŮ //-->
<table style="font-family: trebuchet ms, helvetica, sans-serif;" width="700">
    <tbody>
        <tr>
            <td rowspan="3"><!--width="222" //--><a href="https://krytiny-strechy.cz" target="blank"><img border="0" src="https://image.ibb.co/faau3y/logo_2018042763335.png" /></a><br />
             </td>
            <!--
            <td style="text-align: center;"><b><font color="#c44c2d">krytiny</font>-střechy.cz | <font color="#ffbf00">izolace</font>-info.cz  </b></td>
        </tr>
        <tr>
            <td style="text-align: left;"><br />
            <font size="1,5px">internetový portál <b><font color="#c44c2d">„krytiny-střechy.cz"</font></b> se zaměřuje<br />
            na prezentaci střešního materiálu, střešních krytin a<br />
            informace k provádění střech. </font></td>
        </tr>
        <tr>
            <td style="text-align: right;"><font size="1,5px">internetový portál <b><font color="#ffbf00">„izolace-info.cz"</font></b> se zaměřuje<br />
            na prezentaci tepelných izolací používaných ve<br />
            stavebnictví a informace k zateplování staveb.</font><br />
             </td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<!-- konec hlaviČky //--><!-- menu //-->
        </tr>
    </tbody>
</table>

<table style="font-family: trebuchet ms, helvetica, sans-serif; border-collapse: collapse;" width="700">
    <tbody>
        <tr>
            <td height="50" style="background-color: #111f28;" width="650"><font color="#c44c2d">  <span style="font-size:16px;"><b><a href="https://www.krytiny-strechy.cz/hledam-strechu/" style="text-decoration: none; color: #c44c2d;" target="blank">hledÁm stŘechu</a></b></span> <span style="font-size:16px;">|</span> <span style="font-size:16px;"><b><a href="https://www.krytiny-strechy.cz/hledam-firmu-na-strechu/" style="text-decoration: none; color: #c44c2d;" target="blank">hledÁm firmu</a></b></span> <span style="font-size:16px;">|</span> <span style="font-size:16px;"><b><a href="https://www.krytiny-strechy.cz/montazni-navody/" style="text-decoration: none; color: #c44c2d;" target="blank">montÁŽnÍ nÁvody</a></b></span> <span style="font-size:16px;">|</span> <span style="font-size:16px;"><b><a href="https://www.krytiny-strechy.cz/ceniky/" style="text-decoration: none; color: #c44c2d;" target="blank">cenÍky</a></b> </span></font></td>
            <td style="background-color: #111f28;"><a href="http://fb.me/krytinystrechy/" target="_blank"><img border="0" src="https://image.ibb.co/nr2wgj/download.png" width="30" /></a></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<!-- konec menu //--><!-- mezera mezi menu a obsahem //-->

<table>
    <tbody>
        <tr>
            <td height="2" width="700px"></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<!-- konec mezery mezi menu a obsahem //--><!-- tabulka obsah //-->

<table style="font-family: trebuchet ms, helvetica, sans-serif; border-collapse: collapse;" width="700px">
    <tbody>
        <tr><!-- hlavnÍ text //-->
            <td colspan="4" height="350" obrazek="" rowspan="7" style="background-color: #111f28; color: #fff;" width="510">
            <div class="obrazek"><img border="0" height="300" src="http://www.biroldenkten.com/wp-content/themes/trend/assets/img/empty/424x500.png" style="float: left; padding-left: 5px; padding-right: 5px;" width="200" />
            <div class="text"><span style="font-size:14px;">lorem ipsum dolor sit  amet, consectetuer adipiscing elit. praesent id justo in neque elementum ultrices. lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. mauris elementum mauris vitae tortor. fusce tellus. integer vulputate sem a nibh rutrum consequat. mauris tincidunt sem sed arcu.<br />
            lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. praesent id justo in neque elementum ultrices. lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.</span></div>
            <span style="font-size:14px;"> </span><span style="padding: 10px 0px 10px 380px; font-size: 18px;"><a href="#" style="text-decoration: none;"><b>klikni zde</b></a></span></div>
            </td>
            <!-- krÁtkÉ zprÁvy //-->
            <td width="2px"></td>
            <td style="background-color: #c44c2d; padding: 2px 9px 2px 9px;" width="188"><span style="font-size:14px;"><b>stavební veletrh 2018</b></span><br />
            <span style="font-size:12px;">krátký přehled včetně účasti v soutěži o novou střechu</span><br />
            <b><span style="font-size:12px;"><a href="#" style="color: #111f28; float: right;">více info</a></span></b></td>
        </tr>
        <tr>
            <td height="3"></td>
        </tr>
        <tr>
            <td width="2px"></td>
            <td style="background-color: #c44c2d; padding: 2px 9px 2px 9px;" width="188"><span style="font-size:14px;"><b>km beta</b></span><br />
            <span style="font-size:12px;">chytré doplňky a dekorace pro dokonalou střechu</span><br />
            <span style="font-size:12px;"><a href="#" style="color: #111f28; float: right;"><b>více info</b></a></span></td>
        </tr>
        <tr>
            <td height="3"></td>
        </tr>
        <tr>
            <td width="2px"></td>
            <td style="background-color: #c44c2d; padding: 2px 9px 2px 9px;" width="188"><span style="font-size:14px;"><b>satjam</b></span><br />
            <span style="font-size:12px;">novinky alurain a bezpečností prvky</span><br />
            <span style="font-size:12px;"><b><a href="#" style="color: #111f28; float: right;">více info</a> </b></span></td>
        </tr>
        <tr>
            <td height="3"></td>
        </tr>
        <tr>
            <td width="2px"></td>
            <td style="background-color: #c44c2d; padding: 2px 9px 2px 9px;" width="188"><span style="font-size:14px;"><b>stŘechy comax®</b></span><br />
            <span style="font-size:12px;">plechy pro klempíře splňují Čsn 73 3610</span><br />
            <b><span style="font-size:12px;"><a href="#" style="color: #111f28; float: right;">více info</a></span></b></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>

pokračování:
<!-- mezera mezi menu a obsahem //-->

<table>
    <tbody>
        <tr>
            <td height="2" width="700px"></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<!-- konec mezery mezi menu a obsahem //-->

<table style="font-family: trebuchet ms, helvetica, sans-serif; border-collapse: collapse;" width="700px">
    <tbody>
        <tr>
            <td height="180px" style="background-color: #c44c2d; text-align: center;" width="510"><b>reklamnÍ plocha<br />
            pro partnery</b></td>
            <td width="2px"></td>
            <td style="background-color: #111f28; color: #fff; cellpadding: 5;" width="188">
            <center><span style="font-size:16px;"><b>předchozí rozesílky</b></span><br />
            <br />
            <span style="font-size:16px;"><a href="#" style="text-decoration: none;">rozesílka 1</a></span><br />
            <br />
            <span style="font-size:16px;"><a href="#" style="text-decoration: none;">rozesílka 2</a></span><br />
            <br />
            <span style="font-size:16px;"><a href="#" style="text-decoration: none;">rozesílka 3</a></span></center>
            </td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<style type="text/css">.text {
    padding: 0px 5px 0px 0px;
} 

.obrazek {
    padding-top: 5px;
} 

.vice-info {
    padding-left: 110px;
} 

.klikni-zde {
    padding: 10 0 10 410;
    font-size: 18px;
} 

a:link, a:visited {
    color: #c44c2d;
    text-decoration: none;
}
</style>
</center>
</body>
</html>

díky za každý postřeh! kdybyste měli cokoli k optimalizaci, aby to nepadalo třeba do spamu atp, rád se přiučím.
hezký den!</br>>

<!doctype html public "-//w3c//dtd xhtml 1.0 transitional//en" "http://www.w3.org/tr/xhtml1/dtd/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>
    <title>test nové rozesílky</title>
    <meta http-equiv="content-type" content="content"><meta charset="utf-8">
</head>
<body>
<center><!-- hlaviČka - logo + popisek webŮ //-->
<table style="font-family: trebuchet ms, helvetica, sans-serif;" width="700">
    <tbody>
        <tr>
            <td rowspan="3"><!--width="222" //--><a href="https://krytiny-strechy.cz" target="blank"><img border="0" src="https://image.ibb.co/faau3y/logo_2018042763335.png" /></a><br />
             </td>
            <!--
            <td style="text-align: center;"><b><font color="#c44c2d">krytiny</font>-střechy.cz | <font color="#ffbf00">izolace</font>-info.cz  </b></td>
        </tr>
        <tr>
            <td style="text-align: left;"><br />
            <font size="1,5px">internetový portál <b><font color="#c44c2d">„krytiny-střechy.cz"</font></b> se zaměřuje<br />
            na prezentaci střešního materiálu, střešních krytin a<br />
            informace k provádění střech. </font></td>
        </tr>
        <tr>
            <td style="text-align: right;"><font size="1,5px">internetový portál <b><font color="#ffbf00">„izolace-info.cz"</font></b> se zaměřuje<br />
            na prezentaci tepelných izolací používaných ve<br />
            stavebnictví a informace k zateplování staveb.</font><br />
             </td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<!-- konec hlaviČky //--><!-- menu //-->
        </tr>
    </tbody>
</table>

<table style="font-family: trebuchet ms, helvetica, sans-serif; border-collapse: collapse;" width="700">
    <tbody>
        <tr>
            <td height="50" style="background-color: #111f28;" width="650"><font color="#c44c2d">  <span style="font-size:16px;"><b><a href="https://www.krytiny-strechy.cz/hledam-strechu/" style="text-decoration: none; color: #c44c2d;" target="blank">hledÁm stŘechu</a></b></span> <span style="font-size:16px;">|</span> <span style="font-size:16px;"><b><a href="https://www.krytiny-strechy.cz/hledam-firmu-na-strechu/" style="text-decoration: none; color: #c44c2d;" target="blank">hledÁm firmu</a></b></span> <span style="font-size:16px;">|</span> <span style="font-size:16px;"><b><a href="https://www.krytiny-strechy.cz/montazni-navody/" style="text-decoration: none; color: #c44c2d;" target="blank">montÁŽnÍ nÁvody</a></b></span> <span style="font-size:16px;">|</span> <span style="font-size:16px;"><b><a href="https://www.krytiny-strechy.cz/ceniky/" style="text-decoration: none; color: #c44c2d;" target="blank">cenÍky</a></b> </span></font></td>
            <td style="background-color: #111f28;"><a href="http://fb.me/krytinystrechy/" target="_blank"><img border="0" src="https://image.ibb.co/nr2wgj/download.png" width="30" /></a></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<!-- konec menu //--><!-- mezera mezi menu a obsahem //-->

<table>
    <tbody>
        <tr>
            <td height="2" width="700px"></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<!-- konec mezery mezi menu a obsahem //--><!-- tabulka obsah //-->

<table style="font-family: trebuchet ms, helvetica, sans-serif; border-collapse: collapse;" width="700px">
    <tbody>
        <tr><!-- hlavnÍ text //-->
            <td colspan="4" height="350" obrazek="" rowspan="7" style="background-color: #111f28; color: #fff;" width="510">
            <div class="obrazek"><img border="0" height="300" src="http://www.biroldenkten.com/wp-content/themes/trend/assets/img/empty/424x500.png" style="float: left; padding-left: 5px; padding-right: 5px;" width="200" />
            <div class="text"><span style="font-size:14px;">lorem ipsum dolor sit  amet, consectetuer adipiscing elit. praesent id justo in neque elementum ultrices. lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. mauris elementum mauris vitae tortor. fusce tellus. integer vulputate sem a nibh rutrum consequat. mauris tincidunt sem sed arcu.<br />
            lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. praesent id justo in neque elementum ultrices. lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.</span></div>
            <span style="font-size:14px;"> </span><span style="padding: 10px 0px 10px 380px; font-size: 18px;"><a href="#" style="text-decoration: none;"><b>klikni zde</b></a></span></div>
            </td>
            <!-- krÁtkÉ zprÁvy //-->
            <td width="2px"></td>
            <td style="background-color: #c44c2d; padding: 2px 9px 2px 9px;" width="188"><span style="font-size:14px;"><b>stavební veletrh 2018</b></span><br />
            <span style="font-size:12px;">krátký přehled včetně účasti v soutěži o novou střechu</span><br />
            <b><span style="font-size:12px;"><a href="#" style="color: #111f28; float: right;">více info</a></span></b></td>
        </tr>
        <tr>
            <td height="3"></td>
        </tr>
        <tr>
            <td width="2px"></td>
            <td style="background-color: #c44c2d; padding: 2px 9px 2px 9px;" width="188"><span style="font-size:14px;"><b>km beta</b></span><br />
            <span style="font-size:12px;">chytré doplňky a dekorace pro dokonalou střechu</span><br />
            <span style="font-size:12px;"><a href="#" style="color: #111f28; float: right;"><b>více info</b></a></span></td>
        </tr>
        <tr>
            <td height="3"></td>
        </tr>
        <tr>
            <td width="2px"></td>
            <td style="background-color: #c44c2d; padding: 2px 9px 2px 9px;" width="188"><span style="font-size:14px;"><b>satjam</b></span><br />
            <span style="font-size:12px;">novinky alurain a bezpečností prvky</span><br />
            <span style="font-size:12px;"><b><a href="#" style="color: #111f28; float: right;">více info</a> </b></span></td>
        </tr>
        <tr>
            <td height="3"></td>
        </tr>
        <tr>
            <td width="2px"></td>
            <td style="background-color: #c44c2d; padding: 2px 9px 2px 9px;" width="188"><span style="font-size:14px;"><b>stŘechy comax®</b></span><br />
            <span style="font-size:12px;">plechy pro klempíře splňují Čsn 73 3610</span><br />
            <b><span style="font-size:12px;"><a href="#" style="color: #111f28; float: right;">více info</a></span></b></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>

pokračování:
<!-- mezera mezi menu a obsahem //-->

<table>
    <tbody>
        <tr>
            <td height="2" width="700px"></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<!-- konec mezery mezi menu a obsahem //-->

<table style="font-family: trebuchet ms, helvetica, sans-serif; border-collapse: collapse;" width="700px">
    <tbody>
        <tr>
            <td height="180px" style="background-color: #c44c2d; text-align: center;" width="510"><b>reklamnÍ plocha<br />
            pro partnery</b></td>
            <td width="2px"></td>
            <td style="background-color: #111f28; color: #fff; cellpadding: 5;" width="188">
            <center><span style="font-size:16px;"><b>předchozí rozesílky</b></span><br />
            <br />
            <span style="font-size:16px;"><a href="#" style="text-decoration: none;">rozesílka 1</a></span><br />
            <br />
            <span style="font-size:16px;"><a href="#" style="text-decoration: none;">rozesílka 2</a></span><br />
            <br />
            <span style="font-size:16px;"><a href="#" style="text-decoration: none;">rozesílka 3</a></span></center>
            </td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<style type="text/css">.text {
    padding: 0px 5px 0px 0px;
} 

.obrazek {
    padding-top: 5px;
} 

.vice-info {
    padding-left: 110px;
} 

.klikni-zde {
    padding: 10 0 10 410;
    font-size: 18px;
} 

a:link, a:visited {
    color: #c44c2d;
    text-decoration: none;
}
</style>
</center>
</body>
</html>

díky za každý postřeh! kdybyste měli cokoli k optimalizaci, aby to nepadalo třeba do spamu atp, rád se přiučím.
hezký den!</br>>
jak je možný, že když má pevně nastavenou šířku jak všechny ostatní tabulky v templatu, že je prostě kus odseknutá a není souměrný se sloupcema?

<!doctype html public "-//w3c//dtd xhtml 1.0 transitional//en" "http://www.w3.org/tr/xhtml1/dtd/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>
    <title>test nové rozesílky</title>
    <meta http-equiv="content-type" content="content"><meta charset="utf-8">
</head>
<body>
<center><!-- hlaviČka - logo + popisek webŮ //-->
<table style="font-family: trebuchet ms, helvetica, sans-serif;" width="700">
    <tbody>
        <tr>
            <td rowspan="3"><!--width="222" //--><a href="https://krytiny-strechy.cz" target="blank"><img border="0" src="https://image.ibb.co/faau3y/logo_2018042763335.png" /></a><br />
             </td>
            <!--
            <td style="text-align: center;"><b><font color="#c44c2d">krytiny</font>-střechy.cz | <font color="#ffbf00">izolace</font>-info.cz  </b></td>
        </tr>
        <tr>
            <td style="text-align: left;"><br />
            <font size="1,5px">internetový portál <b><font color="#c44c2d">„krytiny-střechy.cz"</font></b> se zaměřuje<br />
            na prezentaci střešního materiálu, střešních krytin a<br />
            informace k provádění střech. </font></td>
        </tr>
        <tr>
            <td style="text-align: right;"><font size="1,5px">internetový portál <b><font color="#ffbf00">„izolace-info.cz"</font></b> se zaměřuje<br />
            na prezentaci tepelných izolací používaných ve<br />
            stavebnictví a informace k zateplování staveb.</font><br />
             </td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<!-- konec hlaviČky //--><!-- menu //-->
        </tr>
    </tbody>
</table>

<table style="font-family: trebuchet ms, helvetica, sans-serif; border-collapse: collapse;" width="700">
    <tbody>
        <tr>
            <td height="50" style="background-color: #111f28;" width="650"><font color="#c44c2d">  <span style="font-size:16px;"><b><a href="https://www.krytiny-strechy.cz/hledam-strechu/" style="text-decoration: none; color: #c44c2d;" target="blank">hledÁm stŘechu</a></b></span> <span style="font-size:16px;">|</span> <span style="font-size:16px;"><b><a href="https://www.krytiny-strechy.cz/hledam-firmu-na-strechu/" style="text-decoration: none; color: #c44c2d;" target="blank">hledÁm firmu</a></b></span> <span style="font-size:16px;">|</span> <span style="font-size:16px;"><b><a href="https://www.krytiny-strechy.cz/montazni-navody/" style="text-decoration: none; color: #c44c2d;" target="blank">montÁŽnÍ nÁvody</a></b></span> <span style="font-size:16px;">|</span> <span style="font-size:16px;"><b><a href="https://www.krytiny-strechy.cz/ceniky/" style="text-decoration: none; color: #c44c2d;" target="blank">cenÍky</a></b> </span></font></td>
            <td style="background-color: #111f28;"><a href="http://fb.me/krytinystrechy/" target="_blank"><img border="0" src="https://image.ibb.co/nr2wgj/download.png" width="30" /></a></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<!-- konec menu //--><!-- mezera mezi menu a obsahem //-->

<table>
    <tbody>
        <tr>
            <td height="2" width="700px"></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<!-- konec mezery mezi menu a obsahem //--><!-- tabulka obsah //-->

<table style="font-family: trebuchet ms, helvetica, sans-serif; border-collapse: collapse;" width="700px">
    <tbody>
        <tr><!-- hlavnÍ text //-->
            <td colspan="4" height="350" obrazek="" rowspan="7" style="background-color: #111f28; color: #fff;" width="510">
            <div class="obrazek"><img border="0" height="300" src="http://www.biroldenkten.com/wp-content/themes/trend/assets/img/empty/424x500.png" style="float: left; padding-left: 5px; padding-right: 5px;" width="200" />
            <div class="text"><span style="font-size:14px;">lorem ipsum dolor sit  amet, consectetuer adipiscing elit. praesent id justo in neque elementum ultrices. lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. mauris elementum mauris vitae tortor. fusce tellus. integer vulputate sem a nibh rutrum consequat. mauris tincidunt sem sed arcu.<br />
            lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. praesent id justo in neque elementum ultrices. lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.</span></div>
            <span style="font-size:14px;"> </span><span style="padding: 10px 0px 10px 380px; font-size: 18px;"><a href="#" style="text-decoration: none;"><b>klikni zde</b></a></span></div>
            </td>
            <!-- krÁtkÉ zprÁvy //-->
            <td width="2px"></td>
            <td style="background-color: #c44c2d; padding: 2px 9px 2px 9px;" width="188"><span style="font-size:14px;"><b>stavební veletrh 2018</b></span><br />
            <span style="font-size:12px;">krátký přehled včetně účasti v soutěži o novou střechu</span><br />
            <b><span style="font-size:12px;"><a href="#" style="color: #111f28; float: right;">více info</a></span></b></td>
        </tr>
        <tr>
            <td height="3"></td>
        </tr>
        <tr>
            <td width="2px"></td>
            <td style="background-color: #c44c2d; padding: 2px 9px 2px 9px;" width="188"><span style="font-size:14px;"><b>km beta</b></span><br />
            <span style="font-size:12px;">chytré doplňky a dekorace pro dokonalou střechu</span><br />
            <span style="font-size:12px;"><a href="#" style="color: #111f28; float: right;"><b>více info</b></a></span></td>
        </tr>
        <tr>
            <td height="3"></td>
        </tr>
        <tr>
            <td width="2px"></td>
            <td style="background-color: #c44c2d; padding: 2px 9px 2px 9px;" width="188"><span style="font-size:14px;"><b>satjam</b></span><br />
            <span style="font-size:12px;">novinky alurain a bezpečností prvky</span><br />
            <span style="font-size:12px;"><b><a href="#" style="color: #111f28; float: right;">více info</a> </b></span></td>
        </tr>
        <tr>
            <td height="3"></td>
        </tr>
        <tr>
            <td width="2px"></td>
            <td style="background-color: #c44c2d; padding: 2px 9px 2px 9px;" width="188"><span style="font-size:14px;"><b>stŘechy comax®</b></span><br />
            <span style="font-size:12px;">plechy pro klempíře splňují Čsn 73 3610</span><br />
            <b><span style="font-size:12px;"><a href="#" style="color: #111f28; float: right;">více info</a></span></b></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>

pokračování:
<!-- mezera mezi menu a obsahem //-->

<table>
    <tbody>
        <tr>
            <td height="2" width="700px"></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<!-- konec mezery mezi menu a obsahem //-->

<table style="font-family: trebuchet ms, helvetica, sans-serif; border-collapse: collapse;" width="700px">
    <tbody>
        <tr>
            <td height="180px" style="background-color: #c44c2d; text-align: center;" width="510"><b>reklamnÍ plocha<br />
            pro partnery</b></td>
            <td width="2px"></td>
            <td style="background-color: #111f28; color: #fff; cellpadding: 5;" width="188">
            <center><span style="font-size:16px;"><b>předchozí rozesílky</b></span><br />
            <br />
            <span style="font-size:16px;"><a href="#" style="text-decoration: none;">rozesílka 1</a></span><br />
            <br />
            <span style="font-size:16px;"><a href="#" style="text-decoration: none;">rozesílka 2</a></span><br />
            <br />
            <span style="font-size:16px;"><a href="#" style="text-decoration: none;">rozesílka 3</a></span></center>
            </td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<style type="text/css">.text {
    padding: 0px 5px 0px 0px;
} 

.obrazek {
    padding-top: 5px;
} 

.vice-info {
    padding-left: 110px;
} 

.klikni-zde {
    padding: 10 0 10 410;
    font-size: 18px;
} 

a:link, a:visited {
    color: #c44c2d;
    text-decoration: none;
}
</style>
</center>
</body>
</html>

díky za každý postřeh! kdybyste měli cokoli k optimalizaci, aby to nepadalo třeba do spamu atp, rád se přiučím.
hezký den!</br>>

2. spodní tabulka
jak je možný, že když má pevně nastavenou šířku jak všechny ostatní tabulky v templatu, že je prostě kus odseknutá a není souměrný se sloupcema?

<!doctype html public "-//w3c//dtd xhtml 1.0 transitional//en" "http://www.w3.org/tr/xhtml1/dtd/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>
    <title>test nové rozesílky</title>
    <meta http-equiv="content-type" content="content"><meta charset="utf-8">
</head>
<body>
<center><!-- hlaviČka - logo + popisek webŮ //-->
<table style="font-family: trebuchet ms, helvetica, sans-serif;" width="700">
    <tbody>
        <tr>
            <td rowspan="3"><!--width="222" //--><a href="https://krytiny-strechy.cz" target="blank"><img border="0" src="https://image.ibb.co/faau3y/logo_2018042763335.png" /></a><br />
             </td>
            <!--
            <td style="text-align: center;"><b><font color="#c44c2d">krytiny</font>-střechy.cz | <font color="#ffbf00">izolace</font>-info.cz  </b></td>
        </tr>
        <tr>
            <td style="text-align: left;"><br />
            <font size="1,5px">internetový portál <b><font color="#c44c2d">„krytiny-střechy.cz"</font></b> se zaměřuje<br />
            na prezentaci střešního materiálu, střešních krytin a<br />
            informace k provádění střech. </font></td>
        </tr>
        <tr>
            <td style="text-align: right;"><font size="1,5px">internetový portál <b><font color="#ffbf00">„izolace-info.cz"</font></b> se zaměřuje<br />
            na prezentaci tepelných izolací používaných ve<br />
            stavebnictví a informace k zateplování staveb.</font><br />
             </td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<!-- konec hlaviČky //--><!-- menu //-->
        </tr>
    </tbody>
</table>

<table style="font-family: trebuchet ms, helvetica, sans-serif; border-collapse: collapse;" width="700">
    <tbody>
        <tr>
            <td height="50" style="background-color: #111f28;" width="650"><font color="#c44c2d">  <span style="font-size:16px;"><b><a href="https://www.krytiny-strechy.cz/hledam-strechu/" style="text-decoration: none; color: #c44c2d;" target="blank">hledÁm stŘechu</a></b></span> <span style="font-size:16px;">|</span> <span style="font-size:16px;"><b><a href="https://www.krytiny-strechy.cz/hledam-firmu-na-strechu/" style="text-decoration: none; color: #c44c2d;" target="blank">hledÁm firmu</a></b></span> <span style="font-size:16px;">|</span> <span style="font-size:16px;"><b><a href="https://www.krytiny-strechy.cz/montazni-navody/" style="text-decoration: none; color: #c44c2d;" target="blank">montÁŽnÍ nÁvody</a></b></span> <span style="font-size:16px;">|</span> <span style="font-size:16px;"><b><a href="https://www.krytiny-strechy.cz/ceniky/" style="text-decoration: none; color: #c44c2d;" target="blank">cenÍky</a></b> </span></font></td>
            <td style="background-color: #111f28;"><a href="http://fb.me/krytinystrechy/" target="_blank"><img border="0" src="https://image.ibb.co/nr2wgj/download.png" width="30" /></a></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<!-- konec menu //--><!-- mezera mezi menu a obsahem //-->

<table>
    <tbody>
        <tr>
            <td height="2" width="700px"></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<!-- konec mezery mezi menu a obsahem //--><!-- tabulka obsah //-->

<table style="font-family: trebuchet ms, helvetica, sans-serif; border-collapse: collapse;" width="700px">
    <tbody>
        <tr><!-- hlavnÍ text //-->
            <td colspan="4" height="350" obrazek="" rowspan="7" style="background-color: #111f28; color: #fff;" width="510">
            <div class="obrazek"><img border="0" height="300" src="http://www.biroldenkten.com/wp-content/themes/trend/assets/img/empty/424x500.png" style="float: left; padding-left: 5px; padding-right: 5px;" width="200" />
            <div class="text"><span style="font-size:14px;">lorem ipsum dolor sit  amet, consectetuer adipiscing elit. praesent id justo in neque elementum ultrices. lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. mauris elementum mauris vitae tortor. fusce tellus. integer vulputate sem a nibh rutrum consequat. mauris tincidunt sem sed arcu.<br />
            lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. praesent id justo in neque elementum ultrices. lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.</span></div>
            <span style="font-size:14px;"> </span><span style="padding: 10px 0px 10px 380px; font-size: 18px;"><a href="#" style="text-decoration: none;"><b>klikni zde</b></a></span></div>
            </td>
            <!-- krÁtkÉ zprÁvy //-->
            <td width="2px"></td>
            <td style="background-color: #c44c2d; padding: 2px 9px 2px 9px;" width="188"><span style="font-size:14px;"><b>stavební veletrh 2018</b></span><br />
            <span style="font-size:12px;">krátký přehled včetně účasti v soutěži o novou střechu</span><br />
            <b><span style="font-size:12px;"><a href="#" style="color: #111f28; float: right;">více info</a></span></b></td>
        </tr>
        <tr>
            <td height="3"></td>
        </tr>
        <tr>
            <td width="2px"></td>
            <td style="background-color: #c44c2d; padding: 2px 9px 2px 9px;" width="188"><span style="font-size:14px;"><b>km beta</b></span><br />
            <span style="font-size:12px;">chytré doplňky a dekorace pro dokonalou střechu</span><br />
            <span style="font-size:12px;"><a href="#" style="color: #111f28; float: right;"><b>více info</b></a></span></td>
        </tr>
        <tr>
            <td height="3"></td>
        </tr>
        <tr>
            <td width="2px"></td>
            <td style="background-color: #c44c2d; padding: 2px 9px 2px 9px;" width="188"><span style="font-size:14px;"><b>satjam</b></span><br />
            <span style="font-size:12px;">novinky alurain a bezpečností prvky</span><br />
            <span style="font-size:12px;"><b><a href="#" style="color: #111f28; float: right;">více info</a> </b></span></td>
        </tr>
        <tr>
            <td height="3"></td>
        </tr>
        <tr>
            <td width="2px"></td>
            <td style="background-color: #c44c2d; padding: 2px 9px 2px 9px;" width="188"><span style="font-size:14px;"><b>stŘechy comax®</b></span><br />
            <span style="font-size:12px;">plechy pro klempíře splňují Čsn 73 3610</span><br />
            <b><span style="font-size:12px;"><a href="#" style="color: #111f28; float: right;">více info</a></span></b></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>

pokračování:
<!-- mezera mezi menu a obsahem //-->

<table>
    <tbody>
        <tr>
            <td height="2" width="700px"></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<!-- konec mezery mezi menu a obsahem //-->

<table style="font-family: trebuchet ms, helvetica, sans-serif; border-collapse: collapse;" width="700px">
    <tbody>
        <tr>
            <td height="180px" style="background-color: #c44c2d; text-align: center;" width="510"><b>reklamnÍ plocha<br />
            pro partnery</b></td>
            <td width="2px"></td>
            <td style="background-color: #111f28; color: #fff; cellpadding: 5;" width="188">
            <center><span style="font-size:16px;"><b>předchozí rozesílky</b></span><br />
            <br />
            <span style="font-size:16px;"><a href="#" style="text-decoration: none;">rozesílka 1</a></span><br />
            <br />
            <span style="font-size:16px;"><a href="#" style="text-decoration: none;">rozesílka 2</a></span><br />
            <br />
            <span style="font-size:16px;"><a href="#" style="text-decoration: none;">rozesílka 3</a></span></center>
            </td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<style type="text/css">.text {
    padding: 0px 5px 0px 0px;
} 

.obrazek {
    padding-top: 5px;
} 

.vice-info {
    padding-left: 110px;
} 

.klikni-zde {
    padding: 10 0 10 410;
    font-size: 18px;
} 

a:link, a:visited {
    color: #c44c2d;
    text-decoration: none;
}
</style>
</center>
</body>
</html>

díky za každý postřeh! kdybyste měli cokoli k optimalizaci, aby to nepadalo třeba do spamu atp, rád se přiučím.
hezký den!</br>>

2. spodní tabulka
jak je možný, že když má pevně nastavenou šířku jak všechny ostatní tabulky v templatu, že je prostě kus odseknutá a není souměrný se sloupcema?

<!doctype html public "-//w3c//dtd xhtml 1.0 transitional//en" "http://www.w3.org/tr/xhtml1/dtd/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>
    <title>test nové rozesílky</title>
    <meta http-equiv="content-type" content="content"><meta charset="utf-8">
</head>
<body>
<center><!-- hlaviČka - logo + popisek webŮ //-->
<table style="font-family: trebuchet ms, helvetica, sans-serif;" width="700">
    <tbody>
        <tr>
            <td rowspan="3"><!--width="222" //--><a href="https://krytiny-strechy.cz" target="blank"><img border="0" src="https://image.ibb.co/faau3y/logo_2018042763335.png" /></a><br />
             </td>
            <!--
            <td style="text-align: center;"><b><font color="#c44c2d">krytiny</font>-střechy.cz | <font color="#ffbf00">izolace</font>-info.cz  </b></td>
        </tr>
        <tr>
            <td style="text-align: left;"><br />
            <font size="1,5px">internetový portál <b><font color="#c44c2d">„krytiny-střechy.cz"</font></b> se zaměřuje<br />
            na prezentaci střešního materiálu, střešních krytin a<br />
            informace k provádění střech. </font></td>
        </tr>
        <tr>
            <td style="text-align: right;"><font size="1,5px">internetový portál <b><font color="#ffbf00">„izolace-info.cz"</font></b> se zaměřuje<br />
            na prezentaci tepelných izolací používaných ve<br />
            stavebnictví a informace k zateplování staveb.</font><br />
             </td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
<!-- konec hlaviČky //--><!-- menu //-->
        </tr>
    </tbody>
</table>

<table style="font-family: trebuchet ms, helvetica, sans-serif; border-collapse: collapse;" width="700">
    <tbody>
        <tr>
            <td height="50" style="background-color: #111f28;" width="650"><font color="#c44c2d">  <span style="font-size:16px;"><b><a href="https://www.krytiny-strechy.cz/hledam-strechu/" style="text-decoration: none; color: #c44c2d;" target="blank">hledÁm stŘechu</a></b></span> <span style="font-size:16px;">|</span> <span style="font-size:16px;"><b><a href="https://www.krytiny-strechy.cz/hledam-firmu-na-strechu/" style="text-decoration: none; color: #c44c2d;" target="blank">hledÁm firmu</a></b></span> <span style="font-size:16px;">|</span> <span style="font-size:16px;"><b><a href="https://www.krytiny-strechy.cz/montazni-navody/" style="text-decoration: none; color: #c44c2d;" target="blank">montÁŽnÍ nÁvody</a></b></span
    
weroro
Profil
Môžno by ti pomohol tento nástroj, ktorý používame aj u nás vo firme.
mjml.io

Rieši cross-mail-client kompatibilitu a + sú maily responzívne (tak ako to len ide)
vodys
Profil
Díky, ozkouším. Každopádně se omlouvám, ale nedokážu upravit svůj příspěvek, prostě se zobrazuje takhle i po všech úpravách..

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0