Autor Zpráva
FilipVysin
Profil
Ahoj, jak mám zarovnat veškerý obsah na webu který tam bude na střed? konkrétně tyto obrázky potřebuji na střed
Screen: ctrlv.cz/zQpI
Mlocik97
Profil
css-tricks.com/centering-css-complete-guide
Daniel47
Profil
FilipVysin:
Pomoci text-align: center;

CSS:
.align-center {
display: inline-block;
text-align: center;
}

CSS kód vlož mezi značky <style></style> nebo do souboru *.css

HTML:
<span class="align-center">Sem vlož HTML kód který má být na střed.</span>
FilipVysin
Profil
když to tam dám tak se nic nestane
Daniel47
Profil
FilipVysin:
Kam sis to dál?
Nebo zkus tohle:
<div style="display: inline-block; text-align: center;>Sem vlož HTML kód který má být na střed.</div>


Jak napsal Mlocik97 ten odkaz tak se na ten web podívej.

Odkaz:
https://css-tricks.com/centering-css-complete-guide
Tomášeek
Profil
Daniel47:
Nebo zkus tohle:
Raději ne. Chce vycentrovat blok, ne jeho obsah.

FilipVysin:
Blokové elementy se centrují jednoduchou CSS deklarací (záměrně ji neuvedu). Ale to by chtělo trochu číst, co? Píše se na zde na diskusi, na JPW.cz, na odkazu uvedeném v #2.
Daniel47
Profil
Tomášeek:
“Raději ne. Chce vycentrovat blok, ne jeho obsah.„
Aha tak jsem nepochopil dotaz.
FilipVysin
Profil
teď mám obrázky pod sebou, potřebuji je vedle sebe a na střed, někdo prosím rovnou html kod? kam vložím nejlepe jen text (který bude pod obrázkem) a cestu k obrázku? předem děkuji a moc si vaší pomoci vážím, i té co se mi tu snaží pomoci, ale prosím o pochopení že jsem začátečník a moje hlava zatím toto nebere
Daniel47
Profil
FilipVysin:
Pročti si html a css základy.
Najdi si to na těchto webech:
CSS
www.itnetwork.cz/html-css/css-manual
Mlocik97
Profil
Daniel47:
a ty taky :-)
Daniel47
Profil
Mlocik97:
Já html a css základy umím.
Umím toho více než FilipVysin.
A já se mu jenom dal odkazy kde se může učit css.
Mlocik97
Profil
Daniel47:
základy? ne, nevieš ani tie. Však sa tu bežne pýtaš na ešte primitívnejšie veci než tento dotaz. To tazateľ je s CSS ďaleko pred tebou.

"Umím toho více než FilipVysin."
dobrý vtip. :D však si porovnaj svoj projekt a jeho projekt, to nemôžeš myslieť vážne. Však si tu po stovkách dotazoch sotva niečo pozliepal aby to vôbec nejak išlo.
FilipVysin
Profil
najde se tu někdo kdo by my to do toho mého html kodu přidal? já fak už nevím
HTML kod: pastebin.com/bVx8E2DW

potřebuji dát do prostřed toto:
     <h1><b>Členové našeho A-Teamu</h1>
     <hr />
    </div>
   </div>
  </header>
  <div class="container">
   <div class="before-page">
      <h1 class="text-center text-primary">Majitelé</h1>
      <p></p>
    </div>
  </div>
  <div class="row">
    <img src="a-team/MineMaxCZ-Profil.jpg" class="center-block img-circle img-responsive">
      <h3 class="text-center">MineMaxCZ</h3>
    </div>
      <img src="a-team/RobajZ-Profil.jpg" class="center-block img-circle img-responsive">
      <h3 class="text-center">RobajZ</h3>

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0