Autor Zpráva
jozin
Profil *
Chci si dát na stránku zvuk na pozadí ale když zapnu jinej prohlížeč než Exploler nejde to proč na jiných stránkách můžu ten zvuk slyšet a na tom co udělám já ne prosím jak mám napsat zdroják aby to šlo aspoň v OPEŘE díky předem
Railbot
Profil
Zvuk na strankach, nebo ches-li na pozadi, je prisernost, ktera na web vubec nepatri. Take proto rozumne prohlizece oproti IE takovou vec zcela ignoruji.
jozin
Profil *
Jo a jakto že to de hm?
peta
Profil *
jozin zvuk na stranku je spatny napad, pokud se nejedna o CD. Jsi ve skole / v praci, tajne serfujes a najednou se ti ozve nejaky zvuk. Hned je jasne sefovi, ze nedelas, co mas a ma radost, ze usetri penizky na vyplate. Ten clovek te pak bude milovat :)

Pouzivam JS. Problem je v tom, ze jedine dobre klasicke zvukove tagy funguji jen v Ie.
www.volny.cz/peter.mlich/www.htm#lmoje
(melody player)

Dalsi moznosti zvuku jsou popsane v odkazu na dokumentaci, takove dost pouzitelne je asi flash, kdyz uz to musi fakt byt.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.