Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
mám problém stránka se v rozlišení 1024x768 zobrazuje normálně ale jak ho dám na 1280x1024 tak je stránka na levo, ale potřebuju ji na středu
gajdynator
uzavri celu stranku (od <body> po </body>) do divu, ktory bude mat vlastnost text-align:center.
Malo by to fungovat...
Anonymní
Profil *
pls celý skript nefunguje to
djlj
Anonymní
místo text-align: center; tam dej spíš margin: 0 auto;
Anonymní
Profil *
nefunguje. Já vám asi tu stránku pošlu. Fakt nevím co s tím je.
Mistr
Anonymní
Stávající tvar je například:
<body>

<h1>Moje stránka</h1>
<p>Nechť jsou návštěvníci mé nové stránky vítání a chovají se zde jako doma. Mám všechny lidi moc rád, proto zde buďte opravdu srdečně vítáni.</p>
<p>Píšu sem sice možná ptákoviny, ale to je všechno jen proto, aby tu něco bylo.</p>
</body>

Nyní to podle rady kolegy označovaného gajdynator (a zapracování změny dle kolegy/kolegyně djlj) uprav například takto:
<body>

<div style="margin: 0 auto;">
<h1>Moje stránka</h1>
<p>Nechť jsou návštěvníci mé nové stránky vítání a chovají se zde jako doma. Mám všechny lidi moc rád, proto zde buďte opravdu srdečně vítáni.</p>
<p>Píšu sem sice možná ptákoviny, ale to je všechno jen proto, aby tu něco bylo.</p>
</div>
</body>
Timy
Mistr
Tohle nebude fungovat, pokud nebude IE ve standardním režimu. Navíc neudáváš šířku elementu :-).

<body style="text-align:center">
<div style="margin:0 auto; width:700px">
<h1>Moje stránka</h1>
</div>
</body>
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0