Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
koudi Profil |
#1 · Zasláno: 5. 3. 2006, 20:00:31
Mam normálně odstavec <p class="info">, ale validátor mi potom tvrdí, že tam mam ukončující tag pro element, který nebyl otevřen. Když smažu class="info" nebo to změnim na div, tak to funguje. Proč to tak je?
Používám doctype <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"> |
||
fimmos Profil |
#2 · Zasláno: 5. 3. 2006, 20:02:23
Chtělo by to tu stránku na ukázku...
Validátor bere v pohodě <p>ods</p> |
||
Timy Profil |
#3 · Zasláno: 5. 3. 2006, 20:06:14
koudi
Atribut na to nemůže mít vliv, leda bys ho neměl v uvozovkách a v obsahu bylo lomítko. Ukaž stránku, jinak to nevyřešíme. |
||
koudi Profil |
#4 · Zasláno: 5. 3. 2006, 20:29:22
Chtěl sem to hodit na net (zatim to nikde neni) a když sem to tam dal a zkusil validaci, tak to prošlo. Normálně to dělám přes FF developer toolbar, takže asi bude chyba někde tady.
|
||
RPG Profil |
#5 · Zasláno: 5. 3. 2006, 20:58:57
koudi
Tak prostě kašli na validaci... ušetříš si nervy... |
||
koudi Profil |
#6 · Zasláno: 5. 3. 2006, 21:03:36 · Upravil/a: koudi
To já to zase tak neberu, ale snažim se to mit v dobrym stavu a validace mi ukáže i věci, kterejch bych si jinak třeba nevšim (zapumenutý alt apod.) a tohle mě docela zaujalo.
|
||
smajli Profil * |
#7 · Zasláno: 5. 3. 2006, 22:02:23
koudi
já jsem to zkusil <p class="info">text</p> a mě to validátor vzal. |
||
Timy Profil |
#8 · Zasláno: 5. 3. 2006, 22:11:47
smajli
Ještě aby nevzal. Chyba musela být úplně někde jinde - špatně zanořený tag, neuzavřený, něco přehlédnutého apod. Nebo je chyba na straně FF "validátoru", což by ostatně nebylo poprvé. Bez stránky či kódu ti fakt nepovím, kde byla chyba. |
||
Railbot Profil |
#9 · Zasláno: 8. 3. 2006, 08:29:30
Chyba bude urcite v tom, ze davas do blokoveho prvku prvek radkovy....takhle to je myslim :) samotne <p class="neco"> </p> je zcela v poradku.
|
||
Časová prodleva: 7 dní
|
|||
Chamurappi Profil |
#10 · Zasláno: 15. 3. 2006, 03:25:41
Reaguji na Railbota:
„Chyba bude urcite v tom, ze davas do blokoveho prvku prvek radkovy“ Fascinující. Reaguji na koudiho: Nejspíše se snažíš dát dovnitř odstavce něco, co v něm být nemá. Ten se tudíž zákonitě ukončí a validátor řve, že tam máš přebytečné </p>. Viz Timyho článek Jak funguje HTML. |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0