Autor Zpráva
kuban
Profil
Proč mi iframe přestane fungovat když ho narvu do tabulky?

Dělám to v dreamweaveru.

Proč to přestane fungovat? Mám tam nějakou chybu. určitě nějaká blbost. Tady je ta tabulka:

<body>

<table width="100%" border="0">
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td></div>
<div id="text">
<iframe src="draw01.html" name="obr_place" width="100%" marginwidth="0" height="100%" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" hspace="0" vspace="0" ></iframe>
</div>
</div>&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="3">&nbsp;</td>
</tr>
</table>
</body>
Mistr
Profil
Kód je snad dobře. Jak se projevuje ta nefunkčnost?
Mistr
Profil
kuban
Přece jen něco: Proč máš před <div id="text"> tag </div>?
Mistr
Profil
kuban
A za <iframe> máš také dvakrát </div>, i když by tam měl být jen jeden.
Radek Hrabůvka
Profil
Proč to přestane fungovat? Můžeš být konkrétnější. Kód vypadá v pořádku. Jsou v něm chyby, o kterých psal Mistr, ale s nimi si prohlížeč snadno poradí.
kuban
Profil
tak jo

spravil jsem to na:

<td>
&nbsp;

<div id="text"><iframe src="draw01.html" name="obr_place" width="100%" marginwidth="0" height="100%" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" hspace="0" vspace="0" ></iframe>
</div>

</td>


Ok ale prostě stránka draw01.html se v té buňce neobjeví.

jenom když iframe dám mimo tabulku asi tak:

<body>

<div id="text"><iframe src="draw01.html" name="obr_place" width="100%" marginwidth="0" height="100%" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" hspace="0" vspace="0" ></iframe>
</div>

<table width="100%" border="1"> .....

stránka se načte se vší parádou a pod ní je prázdná tabulka


A mimochodem. nevíte náhodou jak zprůhlednit bacground stránky v iframu?
Radek Hrabůvka
Profil
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=3&topic=14 735
Radek Hrabůvka
Profil
stránka draw01.html se v té buňce neobjeví. Pochopitelně jsem použil do iframe svou stránku, ta se v mi buňce objevila. Taky není důvod, proč by neměla, chyba bude jinde, než v kódu, co jsi sem dal.
kuban
Profil
Je to tak! Protože v opeře to funguje ale v IE ne. Proč?
Nemám se bát že to všude v exploreru nepojede. A ještě problém: v exploreru sice nefunguje vložení iframe do tabulky ale jde tam zprůhlednit iframe funkcí allowtransparency="100" v opeře to je naopak protože tam allowtransparency nefunguje. SAKRA co stím.

Chci aby to všude jelo stejně. nevím jestli nemám nějaký špatný IE nebo co. A na čem to testujete vi??? A vůbec co stím teď mám dělat.
kuban
Profil
pro jistotu jsem to pokusně hodil na net : http://salvoweb.wz.cz
Mistr
Profil
kuban
<div id="text"><iframe src="draw01.html" name="obr_place" width="100%" marginwidth="0" height="100%" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" hspace="0" vspace="0" ></iframe>
</div>

Proč to celé balíš ještě do DIVu? Vždyť by přeci celkem pohodlně stačilo:
<iframe src="draw01.html" id="text" name="obr_place" width="100%" marginwidth="0" height="100%" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" hspace="0" vspace="0" ></iframe>
asww
Profil *
čau poradte mi kam mám dát iframe kam to mám napsat?
<html>
<body bgcolor="black">
<table width="100%" height="100%" border="1" bgcolor="yellow">
<tr>
<td><p align="center"><a href="kanec.html">Kanec</a></td>
<td rowspan="4">ssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
</td></tr>
<tr> <td><p align="center"><a href="akce.html">Akce</a><br>
</tr>
<tr>
<td><p align="center"><a href="hiphop.html">HIP HOP</a>
</tr>
<tr>
<td><p align="center"><a href="robinhood.html">ROBIN</a>
</tr>
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.