Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ZooMbiE Profil * |
#1 · Zasláno: 3. 4. 2006, 21:59:35
Cau, mam takovy problem a tak shanim radu od nekoho zkusenejsiho. Delam na jedne aplikaci v PHP...ted jsem se ale dostal do problemu:
mam okno s vypisem vsech polozek z db, po kliknuti na ikonku Upravit se otevre nove mensi okno, ve kterem edituji udaje, po kliknuti na tlac. Ulozit se udaje ulozi do DB. V tuto chvili ale potrebuji aby se to okno s vypisem vsech polozek Refreshnulo aby po zavreni toho editacniho okenka uzivatele nezmatlo ze v hlavnim vypise jsou jeste stare udaje...Uzivatel by mohl jit menit udaje znovu atp. a proste by to nedelalo dobrotu. Nevim ale jak udelal aby se mi po vykonani jednoho ukolo na jedne strance provedl refresh na strance jine... Poradi prosim nekdo? |
||
MilanJ Profil |
#2 · Zasláno: 3. 4. 2006, 23:33:37
Řešil jsem něco podobnýho. Okno s editací jsem otevíral pomocí JavaScriptu window.open().
Zkus vložit následující kód v PHP: echo '<script type="text/JavaScript">window.alert("Údaje byly úspěšně uloženy!");</script>'; echo '<script type="text/JavaScript">rodic=window.opener;</script>'; echo '<script type="text/JavaScript">rodic.location.replace("URL s výpisem všch položek");</script>'; echo '<script type="text/JavaScript">window.close("název okna s editací")</script>'; |
||
ZooMbiE Profil * |
#3 · Zasláno: 4. 4. 2006, 10:12:38
jojo ja to okno oteviram take pomoci JavaScriptu window.open(). Tak hned jdu zkusit tu tvoji radu, dik
|
||
ZooMbiE Profil * |
#4 · Zasláno: 4. 4. 2006, 10:44:48
Funguje to presne jak jsem si predstavoval. Jeste jednou moc dik.
PS. Omlouvam se, ze nepouzivam diakritiku, ale jsem na pc s linuxem a neco jako ceske znaky tu bohuzel nemam... |
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0