Autor Zpráva
chadas
Profil *
Prosím o radu jak upravit zdrojový kód počítadla TOP LISTU aby prošel validátorem? Už tam mám jen jednu chybu a nevím jak ji odstranit. Chyba je :

Error Line 31 column 23: document type does not allow element "NOSCRIPT" here; missing one of "APPLET", "OBJECT", "MAP", "IFRAME", "BUTTON" start-tag.
//--></script><noscript><img src="http://toplist.cz/count.asp?id=213091&amp;logo

A tady ještě zdroják počítadla :
<a href="http://www.toplist.cz/"><script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
document.write ('<img src="http://toplist.cz/count.asp?id=213091&amp;logo=mc&amp;http='+esca pe(document.referrer)+'&amp;wi='+escape(window.screen.width)+'&amp;he= '+escape(window.screen.height)+'&amp;cd='+escape(window.screen.colorDe pth)+'&amp;t='+escape(document.title)+'" width="88" height="60" border=0 alt="TOPlist" />');
//--></script><noscript><img src="http://toplist.cz/count.asp?id=213091&amp;logo=mc" border="0"
alt="TOPlist" width="88" height="60" /></noscript></a>
</div><!-- statistiky -->

Předem díky za pomoc.
Petra
Profil
Předem se všem omlouvám, ale zrovna mi došla trpělivost :-)

1. Píšeš to sem i s odpovědí na tvou otázku, tak si proboha přečti, co ti ten validátor píše.
2. Jestli tvůj problém spočívá v tom, že neumíš anglicky, tvá otázka do tohohle fóra nepatří.
3. Zkus nejdřív chvíli hledat, nebudeš se pak muset ptát postopadesáté na totéž, co ostatní, třeba tady:
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=10&topic=1 1056
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=10&topic=1 8780
Gekon
Profil
Petra
Dovoluji si s tebou nesouhlasit ve druhém bodě: Pokud to souvisí s webdesignem, tak mu snad můžeme něco přeložit, ne? IMHO to není žádný strašný zločin:))
Petra
Profil
Gekon
Budiž :-) Pak ale platí bod 4. Nauč se správně popsat svůj problém.

Update: správně myslím jako třeba "Prosím přeložte...", místo "Vysvětlujte jaký element může kde být...".
Gekon
Profil
Petra
To je jiná:)) I když mám takový matný dojem, že i to se mu podařilo...
Stáňa
Profil
.Petra
Sleduji, jak místo rady se dohadujete mezi sebou. Moc pěkné. Pravidlo číslo 1 - nepovyšuj se !! To tady koukám moc neplatí. Hodně úspěchů v dalších slovních tahanicích
chadas
Profil *
To Petra:
Kdyř Tě to tak rozčiluje, tak proč ztrácíš čas? Samozřejmě jsem zkoušel nejdříve hledat ale nic jsem bohužel nenašel. I to se stává. Hlášku validátoru jsem pochopil ale nevěděl jsem jak to správně opravit. Ani v odkazech které uvádíš to není tak jednoznačné :( Asi se budeš muset smířit se skutečností, ža an tento můj dotaz na stejné téma nebude zdaleka poslední. Možní bude lepší to radši ani neprohlížet. Ať to s Tebou nesekne !! Jinak dík. Nejsem z toho moudrej ale snad se tím nějak prokoušu.
chadas
Profil *
Tak jsem zkoušel různé varianty ale nějak se nedaří. Můžete mi prosím někdo poradit konkrétně jak ten kód upravit aby byl validní a aby počítadlo fungovalo? Díky moc.
Petra
Profil
Stáňa: Ano, uznávám, že moje reakce nebyla zrovna moc košér (proto jsem se za ni předem omluvila), nicméně nebylo to místo rady, odkazy na odpověď jsem dala (ale ty ne).


chadas: Tak jinak. Validní je to podle validátoru W3C a XHTML 1.0 Strict třeba takhle:

<div><a href="http://www.toplist.cz/">
<object><script type="text/javascript">
<!--
document.write ('<img src="http://toplist.cz/count.asp?id=213091&amp;logo=mc&amp;http='+esca pe(document.referrer)+'&amp;wi='+escape(window.screen.width)+'&amp;he= '+escape(window.screen.height)+'&amp;cd='+escape(window.screen.colorDe pth)+'&amp;t='+escape(document.title)+'" width="88" height="60" border=0 alt="TOPlist" />');
//--></script>

<noscript><p><img src="http://toplist.cz/count.asp?id=213091&amp;logo=mc"
alt="TOPlist" width="88" height="60" /></p></noscript></object></a>
</div><!-- statistiky -->
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0