Autor Zpráva
Mates
Profil
jak udělat aby byl nějaký odkaz na tisknutí určitého textu?
Honza Hučín
Profil
Myslíš to tak, aby po kliknutí na odkaz se začalo ihned tisknout? To, pokud vím, nejde. A je to asi dobře z bezpečnostních důvodů, představ si, že bys někam kliknul a začala ti zničehonic tisknout tiskárna.
Mates
Profil
ne hned,ale aby tam byla ikonka nebo odkaz pro tisk a samozřejmě by se to muselo zeptat jestli to che tisknout!
PerToon
Profil
Stejně by se našel někdo kdo by to zneužil... Prostě to nejde. Můžeš tam napsat když chcete tisknout zmáčknětete to a to tam a tam.
Radek Hrabůvka
Profil
www.jakpsatweb.cz/javascript/objekt-window-metody.html#print U všech prohlížečů, které znám, vyskočí okno voleb pro tisk, kde je možné pokračovat, nebo zrušit tisk.

Tlačítko
<form>
<input type="button" value="Vytisknout stránku" onClick="window.print();">
</form>

Odkaz
<a href="#" onClick="window.print();return false;">Vytisknout stránku</a>
habendorf
Profil
Radek Hrabůvka: Obvykle s tebou souhlasím, ale teď mám hned dvě výhrady:

1) proč proboha form?
2) kam pořád všichni chodíte na ta velká písmena v JS událostech?
Radek Hrabůvka
Profil
habendorf
1. Myslel jsem si, že input má být v form.
2. Napastoval jsem to z jednoho příkladu, aniž bych si všiml

Díky za upozornění
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0