Autor Zpráva
Ram(pa)
Profil *
Zdarec palc, nevíte někdo jak se dá v HTML napsat video záznam?
Ale tak, aby to nevypadalo jako Windows Media Player?
Prostě třeba jenom čtverec, ve kterém by běželo to video.
Za vaše odpovědi předem děkuji
lubos_z_kotelny
Profil *
asi flash.
Zahon
Profil
jj, slyšel jsem že to jde vytvořit ve flashi... Ale flash není můj kamarád, tak nevím jak...Zkusil bych fórum pro flash.
WanTo
Profil
Neexistuje na to nějaký <object> ?
Ram(pa)
Profil *
Jedden <object> je, neboi více, ale to potom vypada jako malý WMP a to se mi nelíbí.
Voblož
Profil *
<img border="0" dynsrc="cesta" start="fileopen"> Zkus tohle ;-)
Kunca
Profil *
Video se tam dá dát, ale je to horší než v WMP.
DJ Miky
Profil
Jednoduchý flashový přehrávač .FLV videí + Konvertování videí do FLV formátu...
Anonymní
Profil *
<EMBED src= "adresa videa" autostart="true" width="349" height="296"></p>
Goo01
Profil *
Hej hosi potreboval bych poradit ohledne html video aby mi bezelo na webu ?? pisnete PLS Icq:312-559-742 dikes vsechny informace beru dikez jo a tyhle <embed src="nazev videa" width="400" height="400"> jsou na nic!! Je to pod Windows Media Player a je na to autorske pravo tak bacha at vas nestihaji za porusovani autorskych prav zdarec ..
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.