Autor Zpráva
brrab
Profil *
tak sem si udelal web ve photoshopu a rozrezal v image ready, mam tam tabulku s obrazkama ale netusim proc kdyz dam ten obrazek do odkazu a mam vyplej border obrazku, tak se mi vse posune cca o jeden pixel
derFeuer
Profil *
nejsem specialista na grafiku .. ale asi protože zruíš border který má 1px ne ? Třeba se s tím borderem počítá .. no nevím .. jinak to můžeš pozicovat pomocí css.
Str4wberry
Profil
Atributy cellpadding a cellspacing nastav na 0. Viz jakpsatweb.cz
brrab
Profil *
<table id="Table_01" width="502" height="703" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">

.........................................


<td colspan="2">
<a href=index.htm><img src="obrazy/web_03.gif" width="125" height="35" alt="Home" border=0></a>
</td>


<td>
<a href=wars.htm><img src="obrazy/web_04.gif" width="125" height="35" alt="Wars" border=0></a>
</td>

..........................................

U tohohle me to udela
Bubák
Profil
Hoď to, co je v buňce i s tagy pro buňku na jeden řádek, můžeš zalomit "uprostřed" značky:

<td colspan="2"><a href=index.htm><img
src="obrazy/web_03.gif" width="125" height="35" alt="Home" border=0></a></td>

<td><a href=wars.htm><img
src="obrazy/web_04.gif" width="125" height="35" alt="Wars" border=0></a></td>
brrab
Profil *
<td colspan="2">
<a href=http://google.com><img src="obrazy/web_03.gif" width="125" height="35" alt="" border=0></a></td>
<td>
<a href=http://google.com><img src="obrazy/web_04.gif" width="125" height="35" alt="" border=0></a></td>
<td>
<a href=http://google.com><img src="obrazy/web_05.gif" width="125" height="35" alt="" border=0></a></td>


tak ja nevim se slepej bo co, cim se to lisi, ze me to u tohohle nedela (tou adresou a alt to nebude)
brrab
Profil *
mam to, je to tim ze </td> je na radku pod tim a ne hned za tim
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.