Autor Zpráva
ZeKke
Profil *
Zdravím. Jsem grafik (ne programator, max. HTML) a potřebuju poradit s problémy související s výše jmenovaným programem.

1) Vytvořím textový rámeček, nacpu do něj text, který je v jednotkách pt a na šesti kompech v práci to vidím bez problému.
ale když to otevřu doma, nebo někdo jiný, text přetéká někam do háje. Co stím?

2) Když vložím do layoutu flash, já ho na stránkách vidím, ale u šéfa na kompu je bílá plocha. Co s tím?

3) S Flashem mám vůbec problémy. Třeba s tím, že mám obrovskej flash soubor a neumím loading, ale to s golive nemá nic společnýho, ale kdyby někdo věděl. Co stím?
ZeKke
Profil *
4) Jde v GoLiveCS2 vytvořit počítadlo přístupů, anketa, nebo já nevím hodiny - nějak jednoduše
Joker
1) Nebude to rozlišením? Asi to budete muset udělat tak, aby text nepřetékal někam do háje ;)
2) Nemá šéf vypnutý Flash? Nemáte ten Flash umístěný někde, kam se šéf nepřipojí?
3) Ve Flashi nedělám, ale loader bývá součástí základního kursu Flashe, kterých se na Netu povaluje spousta. Zkuste Google.
4) Tak to nevím, ale případně všechny tyhle věci jsou na Netu zdarma k dispozici... viz třeba TOPlist nebo Blueboard.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0