Autor Zpráva
monarcha
Profil
Ahoj. Potřeboval bych trošku poradit s odesíláním souboru z formuláře. Mám problém s obesláním většího souboru (řádově tak 3MB). V opeře mi vše chodí ok, v IE se zdá, že se soubor odesílá a nakonec to napíše chybu 'cannot find server' :(

tady je kód toho formuláře. Je to správně?

<form name="form1" method="post" enctype="multipart/form-data" action="/administrace/editNapsali.php">
<div class="radekformulare">
<span class="from_popis">Obrázek
</span>
<span class="form_input">
<input type="file" name="Obrazek">
</span>
</div>
<div class="radekformulare">
<span class="from_popis">Popis
</span>
<span class="form_input">
<input type="text" name="Popis">
</span>
</div>
<input type="hidden" name="idnapsali" value="10">
<span class="from_popis">OK
</span>
<span class="form_input">
<input type="Submit" name="Odeslat" value="Vložit obrázek" onclick="document.all.sendmask.style.visibility='visible';">
</span>
</form>

Dík moc za každou radu
Lukáš
Dan Fojtík
Profil
monarcha
<form name="form1" method="post" enctype="multipart/form-data"  action="/administrace/editNapsali.php">


Tohle lomítko bych odstranil.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.