Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
totot je web v CoD2 sYnergY cup www.synergy-cup.ic.cz, design som robil ja ale mam jeden VELKY PROBLEM. viem spravit stranku na framy tak, ze musim kliknut do stredu aby sa posuval text, a ja chcem aby sa posuvala cela stranka nielen stred. ako to mam spravit? pls dost to ponahla, kvoli tomuto problemu sa nemoze zacat nas turnaj :( prosim prosim prosim :(((
Anonymní
Profil *
a este nieco: text tam davam cez macromediu a ked dame enter aby som sa posuval dole tak sa mi cela lava strana, prava strana aj stred "potrha" proste tam zostane take biele miesto :(((
Anonymní
Profil *
preco nechcete odpovedat? prosim fakt to surne potrebujem :(
tiso
1. Lebo si anonym?
2. Lebo máš zvláštnu otázku?
3. Lebo to nejde? Musel by si totiž vedieť výšku stánky a podľa toho nastaviť rozmery toho framu.. Dá sa to spraviť keď tam nebudeš mať framy...
Anonymní
Profil *
hm takze to "Lebo si anonym?" to si myslim ze fakt LOL. Druhe: "Lebo máš zvláštnu otázku?" co je natom zvlastne? a tretie: mne je jedno ako len nech sa to nejak da spravit tak, aby sa posuvala cela stranka, nie len stred kde je text. to musi kazdy chapat
tiso
Zrejme si nepochopil že to bolo myslené zo srandy, asi Ti tam chýbajú smailíky. V bode 3. som Ti odpovedal.
Anonymní
Profil *
hmmmmm.... ale tomu bodu 3. som nejak nepochopil :D
tiso
tak ešte raz:
1. Dá sa to ak poznáš výšku stránky vo frame
2. Keď tú výšku nepoznáš (na každej stránke je iná - iný rozsah textu), tak sa to nedá cez framy urobiť, iba bez nich - klasický 3-stĺpcový layout s rovnakou výškou panelov.
Ešte niečomu nechápeš?
Anonymní
Profil *
:)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0