Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Austin Profil |
#1 · Zasláno: 30. 10. 2006, 14:03:17
poradí někdo ? buď v divu nebo v buňce tabulky.....
výška stránky je 100% okna prohůížeče. potřebuju, aby menu a header byli fixovane, a abych mohl scrollovat pouze text v tom divu nebo v te bunce pres hlavní scrollbar prohlizece. |
||
Joker Profil |
#2 · Zasláno: 30. 10. 2006, 14:58:28
Od toho by mělo fungovat v CSS position:fixed, jenže bohužel to neumí IE6 a starší. Takže buď máte asi smůlu, nebo se vykašlete na IE a budete doufat v co nejrychlejší nástup IE7
|
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
pavka Profil |
#3 · Zasláno: 3. 11. 2006, 23:13:21
Nad touto problematiku jsem v posledni dobe badal. Slovo smula bych si radeji odpostil. Prisel jsem na toto reseni. Jediny problem, ktery mi vadi na jeho krase je, ze prohlizec IE musi byt v quirk modu.
Pokud by nekdo vedel jake provest upravy k tomu, aby vse fungovalo spravne i ve standardnim modu, budu vdecen za reakci. body { margin: 0; padding: 0; height: 100%; max-height: 100%; overflow: hidden; text-align: center; } /* pro IE */ * html body { padding: 100px 0 0 0; border: 0; } #container { position: fixed; top: 100px; left: 0; bottom: 0; /* nutne pro Firefox */ right: 0; overflow: auto; padding: 20px; } * html #container { height:100%; width:100%; } #header { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100px; overflow: auto; background-color: #53829d; } <div class="header"> ... fixni cast okna ... </div> <div class="container"> ... obsah ... okno se scrollbar </div> |
||
Časová prodleva: 14 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0