Autor Zpráva
aaa
Profil
mám form, ve kterém je textarea (z tohoto pole pak odesílám obsah do dalšího souboru který je pomocí php zpracovává a ukládá do db). Jenže když vložím dlouhý text tak se nic nestane, nejde nic odeslat. pokud ho zkrátím tak to jde. potřeboval bych vědět jestli je u textarea nějaké omezení na délku textu a pokud ano, tak jestli se dá nějak zrušit.

Sežere mi to třeba 1555 znaků ale 3500 už ne... díky za radu...
Gappa
Profil
Jak ten formulář odesíláš? Pomocí GET nebo POST?

<form action="..." method="...">

Pokud tam method nemáš, použije se GET a ten má omezen počet znaků (resp. URL je omezeno počtem znaků) - nejsem si teď jist, ale změnit to na POST by ti mělo pomoci...snad :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.