Autor Zpráva
M
Profil *
Zdarec chtel bych se zeptat jesli se da nak v kodu stránky (nebo v nakym editoru) nak nastavit aby se stranka přispusobila monitoru (rozlišení)??? (ďal jsem si vlastní stránky) Mám doma 19 monitor a ve škole máme 17 monitory doma se mi stránka zobrazí krásně celá ale ve skole tam mam posuvniky a je videt tak třičtvrtě stránky a abych ji videl celou tak to musim pusouvat posuvnikama.
M
Profil *
sry ted koukám že sem to moh dat do jiný sekce moc se omlouvám !!!
Casero
Profil
M
snad asi jen přes procenta
M
Profil *
jak přes procenta ??? sry sem začátečník
Axamith
Profil
rozměry zadáš v %, ne v px. Ale obecně je standart, že stránky se dělají na rozlišení 800x600px.
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&topic=15021&foru m=4&page=-1
M
Profil *
jj jasně ale jak to zadám (nastavim) někam do kodu nabo to mám udělat někde v editoru ??? (vubec nevim jak na to a je to pro mě docela důležitý jinak za každou radu díky !!!)
venca163
Profil
http://www.jakpsatweb.cz/css/width.html
Mistr
Profil
M
http://www.jakpsatweb.cz/formatovaci-chyby.html#siroke
http://www.jakpsatweb.cz/html/jednotky.html
M
Profil *
Tak zas nic, co dokážu sem zkusil ale prostě nevim jak na to. Uploadnul sem tady jen kod indexu kterej sem udal jen tak na ukazku tak jestli by ho moh třeba někdo stáhnout a podivat se na něj a pak mi pospat co a jak tam mám udělat aby se kazdymu ty stranky zobrazi dobře jako mě i když má menší rozlišení než já.
http://data1.edisk.cz/stahni/09096/index_kod.txt_28.09kB.html
Joker
Profil
Proč to nenahrajete na web normálně jako HTML?
Anonymní
Profil *
No tak kdyžtak http://jawa50.borec.cz/index.htm to sou taky moje stránky který sem dál doma takže je na nich stejnej problém !!!
Mistr
Profil
Anonymní
No tak kdyžtak http://jawa50.borec.cz/index.htm to sou taky moje stránky který sem dál doma takže je na nich stejnej problém !!!
Zvlášť u Tebe bych to viděl na zadávání hodnot v procentech.
M
Profil *
No jo ale co a kam to zadat ??? V kodu sem hledal ale pro mě je to nadlickej ukol :( moh by mi nekdo rict co a kam přesně zadat ??? sry ale učim se to a fakt to moc neumim !!!
Mistr
Profil
M
No jo ale co a kam to zadat ???
Co kam máš zadat? Myslíš procentní hodnoty výšky a šířky?
M
Profil *
JJ prostě aby se to každýmu na svym rozlišení (monitoru) zobrazilo na celou plochu a ne že když já mám 19 monitor a větší rozlišení a mám to v pohodě a někdo s menšim rozlišením (monitorem) tam má posuvníky a vídí tak třičtvrtě stránky
Mistr
Profil
M
Proto právě zadávej hodnoty v procentech. Všude tam, kde máš šíři či výšku danou například v pixelech ji uveď v procentech.

Pro lepší radu by bylo třeba znát konkrétně daný kód.
mc
Profil *
Volbu hodnot v procentech chápu - už jsem to vyzkoušel. Jen potřebuji radu ohledně obrázků v buňkách. Např.:horní grafika titulky (obrázek). Buňka sice je přes celou stránku (jedno jaké rozlišení), ale obrázek, přestože mu zadám velikost taktéž v %, tj. 100% buňky, tak se neroztahuje na plnou velikost buňky. Jak se to řeší?? + Jaký vstupní formát obrázků(jákékoliv grafiky) je nejlepší v případě procentuálního zadávání velikosti obrázků. Naráží teď na otázku, zda obrázek při rozšiřování neztrácí na kvalitě či se jinak deformuje.
Děkuji za radu......mc
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.