Autor Zpráva
NOOOOOB
Profil *
Čaute podařilo se mi dát obrázek do odkazu. Kliknu na ně, zobrazí se vpoho načtená stránka, ale pak dám Zpět (Ctrl+Z) a obrázek se objeví v takovým tečkováným obdélníčku, kterej je sice neškodnej ve smyslu funkcí, lae vzhledově tam hodně překáží....
Nox_lbc
Profil
img {
border: 0;
}
NOOOOOB
Profil *
Pozn.: Dělá mi to jen ve Firefoxu
NOOOOOB
Profil *
Ale to není rámeček jako border je to něco jako když máte kurzor na ploše, držíte pravý tlačítko a jezdíte myší.
Bubák
Profil
NOOOOOB
To je vlastnost Firefoxu a dělá to kolem všech odkazů, nejen u obrázkových, ale i u textových.
NOOOOOB
Profil *
Kurnik... a nedá se tomu nějako zabránit ??
tozi
Profil
da sa to len sa poobzeraj, skusim ti to najst. Ale neviem ci to este najdem :(,ale skusim
tozi
Profil
ked hladas toto,tak tu to je

http://css.interval.cz/clanky/nahrazeni-teckovaneho-okraje-pri-onfocus /
Filips
Profil
A co ti na tom tak vadí? tento "rámeček" se tvoří u odkazu na který jsi třeba kliknul nebo tak. Je to zcela běžná věc.
Gappa
Profil
Já se ho zbavuji ve FF tímto způsobem, ovšem, není to asi úplně ono, co by si tazatel přál - jde mi hlavně o to, když má tlačítkové menu, tak aby je tento :focus okraj nehýzdil, ale zároveň chci zachovat možnost se dostat na tento odkaz pomocí TABu.

a:hover {
outline: none;
}

tj. - focus okraj tam bude, ale když zrovna klikám (tj. mám zaplý :hover stav), tak se nezobrazí - není problém s přístupností a vypadá to lépe.

EDIT: Jde samozřejmě udělat i přesně to, co (nejspíš) chceš, ale pak trpí přístupnost.

a {
outline: none;
}
pinkytm
Profil
<img src="blablabla.jpg" width="81" heigh="31" border="0">
sub
Profil *
taky mi to dela, ono je to neskodny u normaniho obrazkovyho odkazu ale kdyz pouzivam jenom vysec pres MAP a AREA tak to hodne zasahuje do grafickyho rozlozeni stranky
tomba
Profil *
mám pro tento případ jedno bezva řešení, je to jednoduché a účinné.

<a href="home.html" target="f1" onfocus="this.blur()">Home</a>
habendorf
Profil
onfocus="this.blur()"

a nebo lépe s pojistkou: onfocus="if(this.blur)this.blur();"
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.